sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Vuosikatsaus 2018 - osa 3

Vuoden lopun kunniaksi blogin vuosikatsaus jatkuu kohokohdilla ja luetuimmilla postauksilla!


Heinäkuu: Vihdoin!


Heinäkuussa aloitin kuukauden mittaisen kesälomani, jonka ensimmäinen viikko oli pyhitetty viime hetken hääjärjestelyille. Kirjoitin postauksen hääviikon aikatauluista, jossa kerroin mm. siitä, minkä tärkeän asian olin unohtanut aivan viime hetkellä!


Häitä edeltävä päivä eli hääaatto meni aamusta iltaan juhlapaikkaa koristellessa. Onneksi meillä oli monta apukättä! Päivä oli niin kiireinen, etten ehtinyt jännittää seuraavaa päivää lainkaan... Vaan kuinkas sitten kävikään, kun hotellihuoneen valot sammutettiin?

Lopulta koitti se kauan odotettu päivä, ja me saimme toisemme. 


Hääpäivän aamusta kirjoitin täällä. Aamu alkoi varhain, ja vietin sitä kaasojeni ja morsiusneitojeni kanssa!



Elokuu: Häämatkaraporttia Santorinin auringon alta


Häämatkalle suuntasimme silloin, kun olimme olleet aviopari tasan viikon ajan. Vietimme unohtumattoman viikon aurinkoisella Santorinilla kreikkalaisia herkkuja ja viinejä maistellen ja kahdenkeskisestä ajasta nauttien. 


Häämatkasta tuli kirjoitettua useammankin postauksen verran. Häämatkakohteesta ja menomatkasta kirjoitin täällä, hotellimme oli aivan huikea ja hotelliesittelyä löytyykin täältä ja elämäni upeimmasta illallisesta kirjoitin täällä.


Pääsin myös vihdoin hääkuvat saatuani käymään läpi hääpäiväämme yksityiskohtaisemmin, ja aloitin kronologisesti kertomalla vihkimisestä. Hääpäivästä on yhä edelleen monen monta postausta vasta tulossa!



Syyskuu: Häätapahtuma With Love Vanajanlinnassa


Pääsin pitkästä aikaa tapaamaan muita bloggarikollegoja Vanajanlinnan huikeissa puitteissa upouudessa With Love -häätapahtumassa.


Kerroin myös lisää vihkitilaisuudestamme, erityisesti kaasoni upeasta lauluesityksestä. 


Tein myös oman postauksen hääpotrettikuvauksestamme, ja mukaan pääsi myös videokuvaajamme Tapio Rannan tekemä ihana videokooste kuvaustuokiostamme.


Pakko kyllä sanoa, että kesä 2018 oli elämäni tapahtumarikkain ja ikimuistoisin ihan 100-0! 

Jatkuu..


Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!