sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Vuosikatsaus 2018 - osa 1

Elämäni yksi suurimmista vuosista, 2018, alkaa olla lopuillaan. Tähän vuoteen on mahtunut niin monta ihanaa ja ikimuistoista asiaa, että harvemmin samalle vuodelle sattuukaan. Vuoden aikana pysähdyin useasti pohtimaan sitä, miten kiitollinen saan olla. Kiitollinen siitä, että olen löytänyt puolisokseni niin upean ihmisen. Kiitollinen siitä, että meillä on tukiverkkonamme niin iso joukko ihmisiä, jotka antoivat aikaansa ja apuaan meidän suurimman juhlapäivämme eteen ja olivat järjestämässä meille erilaisia yllätyksiä esim. polttareissa.

Halusinkin käydä myös täällä blogissa suosituimpien postausten kautta hieman tätä vuotta läpi, ja samalla muistella itsekin, mitä kaikkea se pitikään sisällään.

Aloitetaan alkuvuodesta...


Tammikuu: Häämessuja



Tammikuu oli todellista häämessujen ilotulitusta, kun koko vuoden suosikkimessuni, sekä Love Me Do- että Mennään naimisiin -messut koittivat. Sain etuoikeuden osallistua hääbloggaajana molemmille messuille ja tavata taas muita bloggareita hyvän ruuan, kuohuviinin ja upeiden muotinäytösten äärellä!


Ensin koitti 13.-14.1.2018 Helsingin Wanhassa Satamassa Mennään naimisiin -messut, joista kirjoitin täällä ja täällä. Jälkimmäisessä postauksessa selviää, minkä elämänmittaisen hankinnan tuolla messuilla tein!

Pian koittikin jo Suomen suurimmat Love Me Do -messut 20.-21.1.2018 Kaapelitehtaalla. Niistä kirjoitin täällä ja täällä. Tämäkin messuilu tuotti hääjärjestelyiden kannalta edistystä, sillä morsiusneitojen mekot löytyivät Gladisin standilta. Hullaannuin myöskin glittereihin!


Homma lähti etenemään tammikuussa myös siten, että saimme vihdoin hääkutsut askarreltua kaasojen ja morsiusneitojen kanssa, hyvän ruuan äärellä tottakai! Hääkutsut esittelin täällä.



Helmikuu: Hääkakkua valitsemassa



Helmikuun kohokohta oli ehdottomasti hääkakku-tasting Kakkusankarit Bakeryn ihastuttavan Terhin kanssa. Sulhanen on varsinainen herkkusuu, ja tämä taisi olla hänelle hääjärjestelyiden mieluisin osuus. Kuvailin hääkakun maistelu -postauksessa, millaisen maistelutapaamisen Kakkusankareiden Terhin kanssa pidimme - ja kerroin myös siitä, miksi kerroskakun toimitus kannattaa tilata aina suoraan kakun tekijältä! Ja hei, en olekaan vielä kirjoittanut siitä, millainen hääkakku meille lopulta tuli - aionkin tehdä sen piakkoin!




Helmikuussa päätin myös testata Juhlakukat.fi -verkkokauppaa ennakkoon, sillä harkitsimme tilaavamme sieltä hääkirkkoon ja juhlatilaan kasveja ja kukkia muulta tulevien viherköynnösten lisäksi. Olin alkuun epäileväinen sen suhteen, miten kukkia voisi muka tilata nettikaupasta, mutta kaikki epäilykseni hälvenivät testini myötä. Hääjuhlaamme päädyimme näin ollen myös tilaamaan ison määrän kukkia ja viheroksia juhlakukat.fi -sivustolta, ja homma toimi aivan loistavasti!




Maaliskuu: Diamonds Are A Girl's Best Friend



Maaliskuussa sain sen vihdoin kotiin - vihkisormukseni! Olin kauan jo etsiskellyt sormusta, joka olisi toisaalta klassinen monitimanttinen rivisormus, mutta kaipasin siihen kuitenkin jotakin twistiä! Löytöni kyllä täytti kaikki odotukseni, ja tykkään siitä aivan älyttömästi edelleen. Vihkisormusesittelyni löytyy täältä.


Maalikuussa tehtiin Simon kanssa myös perinteinen He said, she said -kysely. Niitä on hauska lukea muidenkin blogeista, ja hauskaa oli myös sitä täyttää! Kyselyssä paljastimme esimerkiksi sen, kumpi hyppäsi ensisuudelman yhteydessä päälle "kuin yleinen syyttäjä" :'D


Vuosikatsaus jatkuu seuraavassa postauksessa...

Terkuin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!