keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Hääkutsut - millaiset niistä lopulta tuli?


Moikka!

Lupasin palata hääkutsuasiaan, kun kaikki vieraamme ovat varmasti saaneet postissa omansa.

Kutsujen alustavasta suunnittelusta kirjoitin aiemmin jo täällä ja kutsujen tuunauksesta täällä.

Nyt on siis aika kertoa siitä, millaiset kutsut meille lopulta tuli!

Aloin rakentaa kutsuja erään valokuvan ympärille. Kuva on otettu ystäväpariskuntamme häissä Paltamon Kivesvaaralla viime kesänä, ja ihastuin siihen heti sen nähtyäni. Kuvan nappasi ystäväni Niina tai Noora - kiitos tytöt kollektiivisesti molemmille joka tapauksessa :D

Halusin itse kutsukortin olevan yksinkertainen, mutta toisaalta minulla oli paljon lisäinfoa vieraille. Kutsukortin etupuolelle kirjoitettiin tervetulotoivotus, vihki- ja juhlapaikat. Kutsukortin kääntöpuolelle kirjoitettiin vielä vihki- ja juhlapaikkojen lisäksi tarkemmat kellonajat ja ilmoittautumispäivämäärä. Lisäinfon osalta päätin tulostaa tavalliselle A4-paperille erillisen hääinfon, joka sitten liitettäisiin mukaan kutsuun.


Hääinfon väliotsikot olivat:

Sijainnit
Vihkiminen ja juhlan kulku
Valokuvaus
Majoitus
Muistaminen
Pukukoodi
Kaasot ja Bestmanit
Ilmoittautuminen

Ajatuksenani oli myös saada jo hääkutsuihin mukaan ripaus häiden vehreän-vihreää teemaa, ja keksin tilata suosikkikasviani eucalyptusta tukkupunttina Juhlakukat.fi -sivustolta kutsuihin (tästä tulossa pian oma postauksensa!)


Pinterestistä löysin kivan ideakuvan, jossa viheroksa oli juuttinarulla solmittu kiinni kutsuun, ja päätimme toteuttaa kutsujen yhteen nivomisen tällä tavalla.Elävän kasvin oksan liittäminen kutsuun hieman mietitytti. Pohdin sitä, tulisiko minun kuivattaa/prässätä oksat jo etukäteen, vai liittäisinkö ne sellaisinaan kutsuun, jolloin ne väistämättä kuivahtaisivat postin aikana ainakin jonkin verran ennen vastaanottajalleen päätymistä. Konsultoin tästä asiasta floristia juhlakukat.fi -sivustolla, ja lopulta päädyin laittamaan oksat suoraan sellaisinaan kutsuihin. Teimme meille itsellemmekin oman kutsun, josta pystyin vilkuilemaan eucalyptus-oksan vointia ajan kuluessa.Toki olisi ollut ihanaa saada kutsut perille vehreinä ja vihreinä, mutta mielestäni eucalyptus kuivahti ihan kauniisti itsekseenkin kirjekuoressa.

Tällaiset kutsut meille siis tuli! Itse olen tyytyväinen ja kiitos vielä kaasoille ja morsiusneidoille askarteluavusta ja Simolle kokkailuista askarteluiltana!


Terkuin,

Ida

p.s. Mikäli lukijoita kiinnostaa, voisin tehdä oman postauksen vielä siitä, mitä sanamuotoja hääinfossa tarkalleen ottaen käytettiin! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva teistä! Sopii tosi hyvin kutsuksi. Ja tuo vihreä eucalyptys mukaan on aivan piste iin päälle kutsuihin :) Minä olen ainakin eucalyptysjutusta (tilaamisesta) kiinnostunut kuulemaan lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tilaamispostaus saattaapi tulla jo heti huomenissa! :)

   Poista
 2. Tosi kaunis ja romanttinen kuva! :) Ja oksa kutsun mukana on varmasti ollut mieleinen yllätys vieraille. Odotan innolla postaustasi Juhlakukka-tilauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon =)!
   Yksi kaverini sanoi, että kirjekuoresta tuli vielä eucalyptuksen tuoksua, kun sen avasi!

   Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!