keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Love Me Do - jatkoa


Moikka!

Lupasin kertoa vielä Love Me Do -messuista!

Ennen kotimaista häämuotinäytöstä järjestettiin häähuutokauppa 2. kerroksessa! Tarjolla oli sekä uusia että second hand -tuotteita lahjoituksina hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Huutokauppa kesti aika kauan ja aikataulut venyivät, mutta yllätyksekseni äitini teki kaksi loistavaa ostosta: upea helmikorusetti sekä Risto-Matti Ratian pussilakanasetti lähtivät todella edullisesti matkaan!!

Huutokaupan jälkeen oli jännät paikat, sillä oli aika julkistaa Vuoden Hääblogit 2018!
Voitto meni ylivoimaisesti Mutsis on -bloggarin Wedding Edition - hääblogille, joka siis voitti sekä Vuoden Uusi Hääblogi 2018, että Vuoden Hääblogi 2018 -kategoriat. Vuoden kaupallinen hääblogi -kategorian voiton vei oikeutetusti Makea-wedding -blogi, josta olen itsekin hakenut inspiraatiota ja vinkkejä monen monta kertaa!
Kuva: LoveMeDo-instagram - Tässä hääblogifinalistit!

Ida's Daydream ei siis tullut valituksi omassa kategoriassaan, mutta haluan kiittää ihan jokaista blogiani kilpailuun ehdottaneelle, sekä ääniä antaneelle: KIITOS <3

Ennen messujen sulkeutumista, saimme goodiebagit vielä matkaan blogiloungesta.
Goodiebagin sisältöä + ElinaK:n bloggarilahja!


Kotimaisen häämuotinäytöksen jälkeen suuntasimme tyttöjen kanssa kohti Tamperetta. Pysähdyimme Riihimäen ABC:lle pizzalle ja lihapullille, ja loppumatkan luukutimme täysillä ysärihittejä: Backstreet Boys, Spaissarit yms.!

Kotiin päästyäni klo 21 aikaan, olin aivan superväsynyt, ja olo tuntui muutenkin kummalliselta. Flunssa iski päälle kertarysäyksellä. Minulle nousee todella helposti aina kuume flunssien yhteydessä, ja nytkin päivä on mennyt lepäillessä ja teetä on mennyt monta mukillista.
Me keräillään Starbucks Coffeen mukeja aina ulkomaanmatkoilta!

See ya!

Ida


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!