keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Blogin vuosikatsaus osa 1

Moikka!

Sain hauskan idean Always Yours -blogista tehdä vuosikatsausta häjärjestelyiden suhteen esittelemällä blogin luetuimmat postaukset vuoden varrelta!


Tammikuu


Tammikuussa laitoin räntäsateisena vapaapäivänä Ida's Daydream -blogin pystyyn. Koin tärkeimmäksi asiaksi heti alkuun saada itselleni hyvän häätiimin kasaan, ja aloitin sen kosimalla kaasojani mukaan isoon projektiimme. Kaasojen pyytämisestä kirjoitin täällä. Kaasoboksien kasaaminen on hauskaa, ja oli ihanaa yllättää tytöt mysteeripostipaketilla!




Helmikuu


Helmikuussa aloin jo vilkuilemaan malttamattomana vihkisormuksia, ja opettelemaan termistöä, jotta voisin asiantuntevana sitten marssia kultasepänliikkeisiin. Vihkisormuspostaukseni osoittautui helmikuun suosikiksi. Vihkisormusasia on itseasiassa To Do -listalla vielä ruksimatta yli, sillä vielä en ole kohdannut sitä oikeaa sormusta! Itse asiassa aloin jo pohtia hankkivani useamman kuin yhden vihkisormuksen. Häämessuilla on huikeita timanttisormustarjouksia, joten odota innolla tammikuun tulevia häämessuja tämänkin osalta!




 Kuva


Maaliskuu


Kerroin Simon järjestämässä yllätyskosinnasta maaliskuisessa postauksessani, ja se osoittautui ylivoimaisesti eniten luetuksi. Simo kyllä todellakin ylitti kaikki odotukseni kosinnan suhteen. Tuo elokuinen kesäilta sisälsi ruusuja ja shamppanjaa, musiikkiesityksen, ravintolaillallisen ja hotelliyön (+ lastenhoidon !!!). Kosintakertomuksen löydät täältä.






Huhtikuu


Huhtikuussa ajatukset pyörivät hääkimpun ympärillä, ja kerroin postauksessani, kuinka vaaleanpunainen pioni-unelma oli vaihtunut villiksi ja röinsyileväksi! Hääkimppusuunnitelmani ovat toistaiseksi yhä villin, puutarhamaisen ja huolettoman kimpun kannalla! Itse asiassa tänään kävimmekin sopimassa kukkakaupan kanssa suunnittelupalaverin parin viikon päähän!



Kuva


Toukokuu


O-ou! Toukokuussa uuden, haasteellisen työn alku vei ajatukset kauaksi pois hääsuunnitteluista ja päivät olivat täynnä puuhaa! Blogi oli hiljainen koko kuukauden!


Kesäkuu


Kesäkuussa minut herätteli työkiireistäni häiden ensimmäinen todellinen KRIISITILANNE. Unelmiemme vihkikirkko oli varattu uskonnollisen juhlan käyttöön hääpäivänämme. Piti tehdä pikaisesti uusi suunnitelma. Yritin sopeutua tilanteeseen...




Sellainen oli Ida's Daydream -blogin ensimmäiset 6kk! Kiitos vielä hauskasta kertausideasta Tanja! Parhaimmat palat loppuvuodelta tulevat toisessa postauksessa :)


Terkuin,

Ida



1 kommentti:

  1. Hauskaa, että säkin teit tällaisen. :) Kiva lukea koontia muidenkin vuodesta!

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!