maanantai 15. tammikuuta 2018

Mennään naimisiin -häämessut PART 2

Moi!

Kertomus Mennään naimisiin -häämessuista jatkuu!

Häämuotinäytöksen jälkeen meillä oli vapaata aikaa kierrellä messuilla. Minulla oli etukäteen jo selkeä agenda: VIHKISORMUS.

Vihkisormuksen suhteen olin ensisijaisesti ajatellut rivisormusta. Kuitenkin klassinen yhdistelmä: yksikivinen timanttisormus + timanttirivisormus, tuntui hieman liian tavalliselta valinnalta. Toisena vaihtoehtona olin etukäteen ajatellut syleilijöitä kihlasormuksen molemmin puolin. Mutta kaikkein eniten toivon vaihtoehtoa X, joka olisi jotain ihan muuta, mutten tiennyt vielä, mitä!
Vihkisormuspohdintojani jo vuoden takaa löytyy täältä.

Häämessut on mielestäni ihan ehdottomasti paras paikka etsiä kihla-/vihkisormusta, sillä normaalisti kultasepänliikkeitä kierrellessä joutuu yleensä ravaamaan ympäri kaupunkia, mennä liikkeisiin sisään ja ulos, talvivaatteissa tulee kuuma jne. Messuilla ständit on vierekkäin, pääset lyhyessä ajassa vertailemaan useiden eri valmistajien sormuksia ja mikä parasta: messuilla on aina messutarjoushinnat!

Kihlasormukseni on Kultajousen Story of Love -mallistoa. Siitä kirjoitin aiemmin täällä.
Tämä oli Tillanderin ennakkosuosikkini (sovitussormus oli aivan liian suuri!)

Itselläni oli etukäteen Tillanderin eräs timanttisormus mielessä. Olin sovitellut sitä jo Tampereen Timanttiset -liikkeessä, mutta nyt onnekseni kyseinen sormus löytyi myös Tillanderin messuvalikoimasta. Sovitettuani sitä, lähdimme Simon kanssa katsastamaan muiden liikkeiden tarjontaa.
Kultajousen kolmiomaiset syleilijät

Lopulta löytyi niin monta hyvää vaihtoehtoa, että päätöksenteko alkoi olla todella vaikeaa. Kaksi sormusta oli kuitenkin ylitse muiden: Alexander Tillanderin sormus sekä Tillanderin ennakkosuosikkini.
Olli Johan Lindroosin Sade-syleilijät. Jos olisin valinnut nämä, olisin juotattanut kaikki sormukset yhteen. Tässä vihkisormuksia olisi siis tullut 2 kpl.

Tein perus-Idat, eli saman, mitä tein kihlasormusostoksilla: lopulta ravasin kahta eri ständiä ja sovittelin vuorotellen suosikkisormuksiani. Myyjät osasivat antaa sormuksen jo suoraan, kun tulin taas paikalle :D

Lopulta valitsin Alexander Tillanderin sormuksen. Se on kuin onkin jotakin muuta, kun syleilijät tai perinteinen rivisormus. Se on myös aika tyttömäinen ja hieman leikkisä mielestäni. Hinta ylitti  kyllä suunnittelemamme sormusbudjetin, mutta koska tämä sormus tulee olemaan käytössäni ensi kesän jälkeen aina, ei mielestäni tämä ole se säästökohde numero 1.

En kuitenkaan paljasta vielä tarkalleen, millainen sormus on. Se selviää myöhemmin, kunhan saan sormuksen kotiutettua Helsingistä kaiverrettuna ja valmiina hääpäivää odottamaan! <3

Kultajousella oli meille bloggaajille yllätys, jonka sai kuponkia vastaan noudettua heidän ständiltään. Kupongissa luki, että paketti tulee olemaan runsas, ja se kyllä ylitti kaikki odotukseni! Paketissa oli mm. laukkukoru (puuttuu kuvasta, sillä meni heti käyttöön!), korujen kiillotusliina, sekä ennen kaikkea: Marko Björsin suunnitteleman Laukka-malliston hopeinen kaulakoru!
Kotimaista designia: Laukka-malliston hopeakoru
Kiitos paljon Kultajousi! Tuo Laukka-koru on kyllä aivan ihana!

Yllätykset eivät kuitenkaan loppuneet vielä tähän, sillä lähdön hetkellä sain vielä mukaani Mennään naimisiin -goodiebagin! Bagissa oli ihan mielettömiä juttuja, kuten MAKE UP STOREN huulipuna, huultenrajauskynä sekä luomiväri, Häitä päin -opas (olen niin monesti harkinnut hankkivani tämän!), Fresitaa (mun suosikki!), Mennään naimisiin-lehtiä ja Sinelliltä sydämenmuotoinen kyltti (esim. karkkibuffettiin?), sekä pieniä pussukoita.
Goodiebagin sisältöä

Nämä tulevat varmasti käyttöön!
Kiitos Mennään naimisiin -lehti, kiitos lehden päätoimittaja Paula Kirvesmäki (kiva kun kävit moikkaamassa meitä blogimiitissä!), kiitos Kultajousi, kiitos kaikki yhteistyökumppanit!

Mennään naimisiin -häämessut olivat kyllä ihan mahtavat <3

Terkuin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!