tiistai 18. joulukuuta 2018

Vuosikatsaus 2018 - osa 2

Vuosikatsaus jatkuu vuoden kivoimmilla hääjutuilla ja luetuimmilla postauksilla!


Huhtikuu: Hääblogipäivä - aivansairaansiistiä!


Huhtikuun kohokohta oli ehdottomasti ensimmäistä kertaa järjestetty Hääblogipäivä, jonka emäntänä hääräsi Jotain keltaista -blogin Iira. 

Valoisia kuvia

Päivä sisälsi kaikkea ihanaa kuumasta pepun twerkkauksesta glittermeikkeihin, herkullisiin tarjoiluihin upeassa juhlatilassa, pikakampauksia, askartelua, valokuvausta ja hääkakun maistelua. Mieleenpainuvasta Hääblogipäivästä kirjoitin useammankin postauksen verran mm. täällä, täällä ja täällä!

Valoisia kuvia
Valoisia kuvia
Tein myös tilannekatsausta Still To Do -asioista silloin, kun hääpäivään alkoi olla tarkalleen 3kk aikaa! Saatoin hieman hyperventiloida, mutta katsauksen tekeminen kuitenkin helpotti aikataulutusta tekemättömille asioille.


Toukokuu: Asiat hoitoon!


Toukokuussa oli aika pistää asioita häiden suhteen eteenpäin ihan tosissaan! Kävimme fiilistelemässä häämarsseja Häämusiikkikonsertissa, otin kunnolla selvää avioehdosta sekä sukunimenvaihtoprosessista

Pixabay.com

Kävin myös koemeikissä ja ostin unelmieni hääkengät!


Ei paha, vaikka itse sanonkin! Kun deadline lähestyy, on vain pakko laittaa töpinäksi!

Toukokuun yksi kohokohta oli tottakai myös sulhasen polttarit, jonka osalta bestman ystävällisesti vieraskynäili blogissani! Aika väsyneen miehen sain ulkomailta kotiin tämän viikonlopun jälkeen.


Kesäkuu: MUN POLTTARIT!


Häihin alkoi olla aikaa enää alle kuukausi, ja kaikki alkoi tuntua entistä konkreettisemmalta ja jännittävämmältä. Kesäkuun ehdoton kohokohta oli omat polttarini 15.-17.6, joita vietettiin Enkelit vs. Demonit -teemalla Tampereella. 

Studio Torkkeli
Polttarikertomuksen ensimmäinen päivä löytyy täältä ja THE PÄÄPÄIVÄ täältä. Oli niin hauskaa, etten unohda ikinä!!! Onneksi olemme tehneet polttareista superhauskan videokoosteen, josta voin fiilistellä tunnelmia aina jatkossakin! 


Kesäkuussa tapasimme myös vihkipappimme, ja kirjoitin postauksen siitä, mitä vihkipapin tapaamisessa yleensä tapahtuu ja mistä asioista keskustellaan ja sovitaan.

Kävin myös ensimmäistä kertaa elämässäni hampaiden valkaisussa - ja sitä ennen olisin toivonut löytäväni jostakin yksityiskohtaisen kertomuksen siitä, kuinka se tapahtuu. No, nyt sellainen löytyy täältä!



Iik, H-hetki alkoi lähestyä, ja seuraavassa osassa ollaankin jo juhlimassa häitä!


Terkuin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!