tiistai 10. heinäkuuta 2018

Morsiamen polttarit - Day 2

Moi!

Kuva: Laura / Studio Torkkeli
Ennen itse häihin siirtymistä, on yksi asia jäänyt blogissa vielä kesken: nimittäin POLTTARIT! Polttarikertomus siis jatkuu... Day 1 löytyy täältä.

Aamulla heräsin jo varhain, sillä tuleva päivä jännitti niin kovasti! Pian alakerrasta alkoi tulla kahvin ja pekonin tuoksua, ja sain kaasoltani Pihlalta luvan tulla alakertaan. Suurin osa porukasta olikin jo hereillä ja kaasot kokkailivat upeaa aamiaista. Ja se aloitettin tietenkin Mimosa-drinkeillä glitter-skumppalaseista - kuinkas muutenkaan?



Seuraavaksi sain valita kahdesta vaihtoehdosta päivän teema-asuni: 1 tai 2. En siis tiennyt lainkaan, mitä kumpikin numero tarkoitti. Koetin päätellä kaasojeni ilmeistä, että kumpi tulisi valita, ja taisin ottaa numeron 2. Se oli Jeesus-puku tekoparralla! Halusin heti vaihtaa, ja sainkin siihen heti myös luvan - mikäli suorittaisin jonkun lisätehtävän myöhemmin päivän aikana. Sain siis pukeutua: Langenneeksi enkeliksi! Huomasin, että muut polttarivieraat pukivat joko valkoista tai mustaa päälle, ja pian koko teema selvisikin: ENKELIT JA DEMONIT. Kaasoni Ida-Marian puku oli kyllä ihan huippu (tuo demoni-naamari!) :D


Sain ensimmäisen tehtäväni: Minun tuli johdattaa seurue läheiseen puistoon, jossa kaasoni Pihlan kanssa aina vietimme teini-ikäisinä aikaa "jengimme" kanssa. Otin shotin teinimuistoille ja kaikille niille teinisekoiluille tuossa puistossa.


Kohti teinipuistoa
Seuraavaksi hyppäsimme bussiin ja matkasimme keskustaan. Veimme enimmät tavarat kaasoni Pihlan kotiin ja jatkoimme pian matkaa. Hämeenpuistossa otimme joitakin kuvia, ja sitten suuntasimme Koskenrantaan, jossa sain seuraavan tehtävän. Teini-ikäisinä harrastimme Pihlan kanssa joukkuevoimistelua, ja nyt minun piti opettaa polttariseurueelle kisakoreografiamme. Näin 15 vuotta myöhemmin homma ei sujunut ihan yhtä ketterästi, kun tuolloin, mutta meillä oli älyttömän hauskaa!


Joukkuevoimistelun jälkeen piti tietenkin ottaa joitakin yhteiskuvia! Kyllä vastarannan ihmisillä riitti ihmeteltävää!

Pohdin, liittyäkö enkeleihin...

...vai demoneihin?
Lähdimme seuraavaksi kulkemaan kohti Tampereen upouutta Ratina-ostoskeskusta. Siellä odottikin jo seuraava tehtävä. Minulla oli 40 minuuttia ja 40 euroa, ja minun piti ostaa sensuellit alusvaatteet. Sain valita kaksi shoppailuassistenttia matkaan, ja valitsin siskoni.

Tehtävänanto
Muut menivät pitämään ruokabreikkiä siksi aikaa. Uskon, että jälleen joukkomme saattoi kääntää katseita. Me taas löysimme loistavat alusvaatteet heti ensimmäisestä kaupasta ja ehdimme myös hyvin syödä.

Ruokatauko taivaan ja helvetin rajalla?

Matka sen kun jatkui kohti Hatanpäätä. Saavuimme Torkkelin valokuvausstudiolle! Otimme joitakin ryhmäkuvia, ja sitten jäin sinne yksin - huomenlahjakuvaukseen! Kuvaajana toimi Laura Tammisto, ja hän oli ihan huippu. Oloni ei ollut lainkaan vaivaantunut - kuten edeltävästi olisin voinut luulla (jos olisin tiennyt, että huomenlahjakuvausta olisi luvassa). Muu polttariseurue vietti odotusaikaa läheisellä kerhotilalla (pöydällä tanssien ja no...juoden itsensä entistä mukavimmiksi :D)


Sain kaikki Barbi-pinkit polttarihärpäkkeet päälleni - ihan parasta!
Kuvausten jälkeen matka jatkui takaisin kaasoni Pihlan kotiin. Siellä oli eräänlainen tuote-esittely, josta ei nyt tällä kertaa sen enempää :D! Sen jälkeen pääsin ammattilaisen kampaukseen ja meikkiin iltalookia varten. Sain ihanat pinkit teema-asusteet puettavakseni, ja sitten suuntasimme Ravintola Masuuniin illalliselle. Söimme herkulliset menut ja ystäväni Joanna piti samalla visaa, jossa kysyi minulta kysymykset, joihin oli pyytänyt Simolta vastaukset etukäteen. Vastasin väärin melkein kaikkiin :D
A-PU-A!
Kesken illallisen sain kutsun tanssimaan! Ilves-hotellissa oli tuolloin jokin tanssitapahtuma, ja polttariseurueen Niina ja Noora olivat käyneet järkkäämässä yhden tanssin yllärinä minulle. Olen to-del-la huono paritansseissa, ja meinasi paniikki iskeä! Huomenlahjakuvaukset menee kyllä, mutta paritanssi - help! Tyttöjen tsempillä ja sillä, että kavaljeeri oli niin rento ja hyväntuulinen, lähdin kuitenkin mukaan. En todellakaan tiedä, mitä tanssilajia me sitten tanssimme, mutta hauskaa oli!

Syömisen (eli 4 tunnin) jälkeen pääsimme VIP-vieraina Ilves Nightclubiin. Meille oli varattu oma pöytä, jossa odotti kaksi pulloa shamppanjaa coolereissa. Skoolasimme bileet alkaneiksi ja aika pian lähdimme tanssimaan, ja siellä tanssilattialla lähes koko ilta sujuikin.

Sumuiset kuvat - sumuinen ilta
Kun kello oli jotakin neljän ja viiden välistä, alkoi turnauskestävyys loppua myös tällä bilehileellä. Minulla ei ollut hajuakaan, mihin olimme menossa yöksi. Tytöt johdattelivat minua keskustassa muutaman kerran eri suuntiin, mutta lopulta päädyimme Scandic Hotel Stationiin (jossa on muuten myös hotellikiintiömme). Siellä oli minulle ja kaasoille neljän hengen ihana huone saunalla ja parvekkeella. Taisimme nukahtaa aika lailla heti...

Ida-Marian kello sen aamulla totesi...
Aamulla raahauduimme puolikuolleina aamiaiselle, jota ainakaan Emmi ei meinannut saada alas lainkaan. Sitten vielä saunoimme ja nautimme hotellihuoneen parvekkeella aamuauringosta.

Olen sydämeni pohjasta kiitollinen, että kaasot olivat nähneet kaiken tämän vaivan polttaripäiväni eteen <3 Ne olivat aivan omannäköiseni ja olin koko päivän yhtä hymyä. Oli ihanaa olla vain porukan johdateltavana vailla minkäänlaista huolta siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu.


Kiitos Pihla, Kiitos Ida-Maria, Kiitos Emmi <3
Olette niiiiin rakkaita!

Ja kiitos kaikki polttariseurueen tytöt!!

Ida

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä että teillä oli paljon kaikkea kivaa ja monipuolista tekemistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivään oli mahdutettu paljon tekemistä, mutta kiireen tuntua ei ollut missään vaiheessa! Ja yllätyksiä riitti siihen aamuviiteen asti :D

      Poista
  2. Ihan loistavat nuo teidän asut ja teema! Varsinkin sun asu ja kaasosi naamio ovat ihan mahtavia :D
    Kivaa että teillä oli selvästi ikimuistoinen ja hauska päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo teema oli kyllä hauska :D Onneksi minun ei tarvinnut olla partajeesus xD

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!