sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Tamkopio Oy - Tulosteet myös häihin!

Moi!


Häitä suunnitellessa mielessäni oli joitakin sellaisia asioita, jotka ovat ehdoton NO-NO meidän häissä. Yksi niistä oli ne "pahvikolmiot". Tarkoitan niitä pöytiin asetettavia ylhäältä katsottuna kolmionmuotoon taiteltuja pahveja, joihin on sitten liimattu hääohjelma sekä häämenu. Piti siis keksiä jotakin muuta.

Koevedos
Pinterestistä löysin ihania inspiraatiokuvia kattauksista, joissa jokaisen vieraan lautasella oli erikseen pahville tulostettuna hääohjelma sekä häämenu, ja joissakin lisäksi myös hääbingokupongit tai esimerkiksi "terveisiä hääparille" -kupongit. Jotakin tällaista mekin halusimme!

Simo suoraan sanottuna yllätti minut, kun suunnitteli ihan itse PowerPointilla ihanat, meidän teeman mukaiset pahvituotteet: vihkiohjelman, hääohjelman, häämenun, hääbingokupongit, häätietovisa -kupongit ja lisäksi kehystettävät pöytänumerot, cocktailpala-menun ja drinkkimenun.

Sitten tarvittiin enää tulostuspalvelu, jotta Simon suunnittelemat painotuotteet saataisiin pahveille. Ja mieleeni tuli jostain syystä heti TAMKOPIO.


Otin heti yhteyttä Tamkopioon heidän nettisivujensa yhteydenottolomakkeella ja kysyin, onko tällaisia häätuotteita mahdollista saada heiltä. Ja jo vain oli! Sain Tamkopion Katariinalta kutsun tulla käymään ja keskustelemaan suunnitelmistamme.

Tamkopio Oy on laadukkaita tulostus- ja kopiointipalveluita sekä graafista suunnittelua tarjoava yritys. Se sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Satakunnankatu 23. Tamkopiossa saat henkilökohtaista, "oikean ihmisen" palvelua sekä apua, jos vaikka et tiedän tarkalleen, mitä olet vailla. Suunnittelupalvelua on tarjolla niille, jotka haluavat ammattilaisen suunnittelemat tulosteet itse suunnittelemien sijaan.

Jos olet toiselta paikkakunnalta, etkä halua lähteä Tampereelle asti suunnittelutapaamiseen, voit tilata Tamkopion tuotteita myös etänä - ja saada tuotteet postitse kotiisi!

Koevedoksia
Katariina kertoi meille, että Tamkopio on tulostus- ja kopiointiliike, eikä näin ollen voi painotalojen tapaan tehdä kaikkia erikoistulostuksia tai taata 100% värien toisintoa. Perinteisemmät häätulosteet onnistuvat hyvin ja monet ovat niitä Tamkopiosta tilanneetkin. Koevedokset tehdään aina hääparin valitsemille materiaaleille ennen lopullista tilausta.

Seuraavaksi määrittelimme, minkä kokoisena haluamme minkäkin tulosteen. Saimme valita tulostemateriaalit useammasta pahvi- ja paperivaihtoehdosta. Valitsimme ihanan hohtavan helmiäispahvin (nimeltään Ice Silver), joka mielestämme sopii nimenomaan häihin täydellisesti. Vaihtoehtona oli myös mm. kierrätysmateriaaleista tehtyä vahvaa paperia! Saimme myös päättää, haluammeko, että tulosteisiin jää valkoiset reunat, vai haluammeko ne poisleikattuina.

Koevedoksia
Kun valinnat oli tehty, sain sähköpostiini hintatarjouksen, jonka sitten hyväksyin. Seuraavaksi saimme tarkastaa koevedokset - siis ihan konkreettiset mallikappaleet tulosteista juuri haluamallamme pahvilla. Katariina oli todella tarkka sen suhteen, että ymmärsi viimeistä yksityiskohtaa myöten, mitä halusimme! Joidenkin pienten muutosten jälkeen teimme lopullisen tilauksen. Saimme sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotteet olivat valmiita haettaviksi.

Silver Ice -pahvi on ihanan hohtava.

Painotuotteet olivat juuri sellaisia, kun suunnittelimme. Tein hieman hintavertailua, ja säästimme aika ison summan, kun emme tilanneet suoraan netistä jonkin painotalon kautta näitä tuotteita!

Ja iloisia uutisia häitään suunnitteleville:

Tamkopio tarjoaa alennuksen Ida's daydream -blogin lukijoille

Nyt saat -30% häihin liittyvistä tulosteista ja -15% tulosteiden suunnittelusta, kun mainitset koodin HÄÄT2018 tilauksesi yhteydessä. 

Tilauksen pääset tekemään TÄÄLTÄ.

Koodi pitää mainita ensimmäisen tilauksen yhteydessä ja se on voimassa vain yhdessä tilauksessa. Alennus on voimassa vuoden 2018 loppuun asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä TamKopion kanssa - kiitos!

Terkuin,

Ida





4 kommenttia:

  1. Hienot printit on miehesi suunnitellut! :) Mulla meni ihan sikana aikaa meidän printtien suunnitteluun, koska olen vähän surkea tällaisissa asioissa. Mekin painatimme ne paikallisessa painossa ammattiopistolla, ja saimme printit sieltä tosi edullisesti. Kannattaa suosia kotipaikkakuntalaista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, välitän terveiset :) Itse olin jo ihan tilaamassa netin kautta valmiiksi suunnitellut omilla teksteillä, mutta hinta pelkästään häämenu-printteihin olisi ollut n. 130-150 € O_o. Kun Simo kuuli tästä, alkoi hän paneutua printtien suunnitteluun astetta vakavammin... :D

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!