maanantai 23. huhtikuuta 2018

Hääblogipäivä - Radisson Blu Plaza & Kakkuhelmi ♥

Hei!

Hikisen ja hauskan tanssitunnin jälkeen suuntasimme kohti Radisson Blu Plaza -hotellia Mikonkadulle. Meidän otettiin erittäin ystävällisesti vastaan ja ohjattiin Juhon saliin, jossa näyttävien Juho Rissasen lasimaalausten ääreen meille oli katettu pitkä pöytä ruokailua ja seurustelua varten.

Tila oli aivan upea - katossa roikkui valtava kristallikruunu pisteenä iin päällä. Noutopöytä ja lisää seurustelutilaa löytyi Juhon salin vieressä olevasta Kirjastobaarista. Näitä tiloja voi muuten vuokrata myös häihin. Juhon saliin mahtuu istumapaikoille n. 25-30 henkilöä, cocktail-tilaisuuksissa seisomapöytien ääreen paljon enemmän.

Juhon sali
Kirjastobaari
Juhon sali lasimaalauksineen muistutti hieman kirkon sisustusta, ja näiden lasimaalausten edessä onkin pidetty myös vihkitilaisuuksia. Salin reunoja koritsi massiiviset käsin tehdyt puupylväät. Ei lainkaan hassumpi vaihtoehto kirkkovihkimiselle.


Tarjoilupöydän antimet olivat niin ikään Radisson Blu Plazan käsialaa. Tarjoilija varoitti meitä raamikkaan komeasta kokista, joka tulisi pian kertomaan meille päivän menusta - eikä suotta!


Ruoka oli herkullista ja kauniisti asetettu esille. Tarjoilut olivat kala- ja kasvispainotteisia, eli sekä herkullista että terveellistä!



Blogimiittien todellisuutta :D
Jälkiruoaksi oli hotellin puolesta mm. raakakakkua sekä raakasuklaata mansikoin sekä lisäksi erilaisia juustoja ja hedelmiä.




Jälkiruokapöydän helmi oli kuitenkin nimensä mukaisesti Kakkuhelmen taikoma hääkakku, joka oli koristeltu elävin kukin sekä kultalehtisin. Kakku hiveli ainakin omaa visuaalista silmääni. Kakku oli ihanan korkea kreemikakku, ja sen täytteenä oli mm. raikkaita marjoja.



Ruokailun lomassa kerroimme toisillemme itsestämme ja siitä, missä vaiheessa kenenkin häät olivat. Oli ihanaa, kun kerrankin oli kunnolla aikaa jutustella kaikkien kanssa. Selvisi, että seuraavaksi vihille olisivat astelemassa Something Gold -blogin Anniina sekä Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame -blogin Sara ja seuraavaksi ilmeisesti minä! Hui!

Kun olimme syöneet ja juoneet itsemme oikein onnellisiksi ja iloisiksi, olikin aika suunnata kohti seuraavia juttuja, joista kerron myöhemmin lisää ;)

kuvat: valoisiakuvia.fi

Terkuin,

Ida

4 kommenttia:

  1. Minusta päivän parasta antia oli oikeasti juuri tuo, että oli kunnolla aikaa jutella. Ei tarvinnut kimpoilla glitter- tai kampauspistettä kauemmas, vaan koko ajan pystyi jonkun kanssa puhumaan ja samalla tutustumaan entistä paremmin. Vertaistuki paras tuki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Skumppa ja kivoja keskusteluita! Meidän kyllä täytyy treffata jatkossakin! :)

      Poista
  2. Minäkin komppaan, että oli tosi kivaa kun päivän aikana ehti oikeasti jutella ja tutustua paremmin teihin kanssabloggaajiin :)

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!