lauantai 28. huhtikuuta 2018

Hääblogipäivä - Goodiebag ♥

Moi!

Tarina meidän ihanasta hääblogipäivästä jatkuu taas ! :)


Kun hiukset oli kunnossa ja glitterit säihkyivät silmäkulmissa, oli ns. "virallinen (joskin hyvin epävirallinen) ohjelma" loppusuoralla.


Niinpä kuvaajamme Asta ja Ilona (Valoisia kuvia) päättivät ottaa meistä joitakin ryhmäkuvia, mm. dronen avulla!


Päivän lopuksi saimme vielä ihana goodiebagit!


Goodiebageista löytyi Amikalta hiustenhoitotuotteita, Niinatterelta sukkanauhat, stressisuklaata Mennään naimisiin -lehden Paulalta ja Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame -blogin Saralta, Make Up Storelta luomiväriä (tämä merkki on ehdoton suosikkini!), sekä Kiddex Oy:n Milestone Wedding Cardsit ja lisäksi Atelje Tuhkimotarinan alennuskoodi Tuhkimotarina Shopiin.
Kiitos hirmuisesti näistä kaikista!

Ja kiitos Iira!
Kiitos kaikki yhteistyökumppanit!

Kuvat: valoisiakuvia.fi

En lupaa, ettenkö vielä palaisi aiheeseen jonkinlaisen kuvakollaasin muodossa, sillä ihania kuvia tuosta päivästä on p-a-l-j-o-n-! :)

Terkuin,

Ida

2 kommenttia:

  1. Tosi kivaa kun täältä sun blogista sai lukea tuosta päivästä useamman postauksen verran :) Itsekin varmasti käytän noita Ilonan ja Astan ottamia kuvia muissa postauksissa kun siellä oli niin paljon onnistuneita ja ammattimaisia otoksia :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, jos osittaminen toimii! Tuntuu, että tuon päivän aikana oli niin paljon kaikkea tapahtumaa, että olisin kirjoittanut kilometritekstin, jos olisin koettanut mahduttaa kaiken yhteen postaukseen! =)

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!