lauantai 14. huhtikuuta 2018

Hääbloggaripäivä

Moi!

Arvatkaa, kuinka siistiä!

Koska Suomessa häämessut pidetään syksy-talvi -akselilla, ei näin keväisin ole juuri mahdollisuuksia päästä osallistumaan häätapahtumiin ja ennen kaikkea pitämään hääblogimiittejä muiden bloggaavien tulevien morsianten kanssa.


Tästä faktasta kauhistuneena päätti Jotain keltaista -blogin Iira tehdä asialle jotain ja kertomansa mukaan hetken mielijohteesta hän kehitti Hääbloggaripäivän! Ideana siis on, että koska valmiita häätapahtumia ei ennen syksyä ole luvassa, järjesti Iira sellaisen itse. Hääbloggaripäivään osallistuvat bloggaajien lisäksi useat yhteistyökumppanit, joiden palveluista me sitten raportoimme blogeissamme omien kokemustemme myötä. Tulemme siis testanneeksi nämä yhteistyökumppanit oikein joukko-otannalla, jolloin tulevat hääparit saavat blogiemme kautta jotakin kättä pidempää avuksi, kun valitsevat omiin häihinsä sopivia palveluntarjoajia. Ja samalla vietämme ihanan ja tapahtumarikkaan päivän muiden bloggaajien kanssa pitkästä aikaa <3


Yhteistyökumppaneiden kautta luvassa on mm. tanssia, ruokaa, juomaa, hääkakkua, kampauksia, meikkejä, kuohuvaa ja dokumentaarista valokuvausta.

Yhteistyökumppaneista kerron tarkemmin Hääbloggaripäivän jälkeen, mutta tällä hetkellä mukana ovat ainakin Radisson Blu Plaza, HiMO Club, Kakkuhelmi, TS-salonki, Glitternisti, Henkell & Co., Valoisia kuvia sekä Mennään naimisiin -lehti.


Hääbloggaripäivää ei tarvitse enää kauaa odottaa, sillä se koittaa jo ensi lauantaina 21.4.!

Hääbloggaripäivää vietetään Helsingissä, jossa olenkin viime aikoina vieraillut erinäisistä syistä aika usein. Jotta Hääbloggaripäivän kääntyessä iltaan ei tarvitsisi stressata juna-aikatauluista yms., varasin huoneen Radisson Blu Plazasta, joka onkin myös yksi yhteistyökumppaneistamme. En ole siellä koskaan aiemmin yöpynyt, joten mielenkiinnolla odotan!


Hääbloggaripäivässä ovat mukana seuraavat blogit itseni lisäksi:

Jotain keltaista
Enää ei voi vaihtaa
From Bennet to Bingley
Kristallihäät
Häämimmit
Tyttö tahtoo
Misery Business the Wedding
Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
Something Gold
Some People Are Worth Melting For
Bride & Co.
Always Yours


Terkuin,
Ida

p.s. Kuvat ovat tammikuun 2018 Mennään naimisiin -häämessuilta. Niistä kerroin aiemmin täällä ja täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!