torstai 13. syyskuuta 2018

With Love -häätapahtuma

Moikka!


Viime viikonloppuna olin vierailemassa taas pitkästä aikaa häätapahtumassa (jotka ovat aina niin ihania!). Tapahtuma oli nimeltään With Love, ja se järjestettiin ihanassa Vanajanlinnassa 8.9.2018. Kyseinen tapahtuma järjestettiin nyt ihan ensimmäistä kertaa, ja sen takana olivat hääsuunnittelija Jenni Kinnari Juhlahumusta, tapahtumatuottaja Soile Niinikoski sekä juhlapalvelua tarjoava Hupia Creationin Jaana Ahlholm.


Kyseessä oli siis hääalan ammattilaisten suunnittelema kokonaisuus, joka koostui mm. näytteilleasettajien standeista ja haastatteluista Juhlapaviljongissa, Vanajanlinnan esittelykierroksesta, jonka yhteydessä sai paljon infoa siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia Vanajanlinna tarjoaa häiden järjestämiselle, hääpukukierroksista sekä workshopeista. Tilaisuuden juonsi Satu Aarnio (ent. Tuomisto).

Floramore
Hääbloggaajana sain kunnian osallistua tapahtuman VIP-lounaalle. Tuo lounas nautittiin Suomen hääsuunnitelijat ry:n somistaman kattauksen ääressä. Jokainen pöytä oli somistettu eri tavoin, ja samalla hääsuunnittelijat esittelivät omia tyylejään. 

Bliss
Itse istahdin Bliss Wedding & Partyplanningin Petra Kiiskisen somistamaan pöytään muutaman muun bloggarin kanssa. Tuo kattaus ja somistus oli yhdistelmä syksyn tummempia värejä ja maalaisromantiikkaa.

Juhlahumua
Ensimmäisenä paikoillemme päästyämme meille esiteltiin hääpukusuunnittelija Heidi Tuiskun morsiuspukuja kenenkäs muiden kuin uunituoreiden Miss Suomi -kilpailijoiden esitteleminä! Lapsuuteni toiveammattihan oli Miss Suomi, joten ikään kuin pääsin lähelle lapsuuteni idoleita -huippua!

Divine
Seuraavaksi keittiömestari Mika Jokela tuli kertomaan meille päivän lounasmenusta, ja seuraavaksi pääsimmekin sitä maistelemaan. Ruoka oli todella hyvää - eli vahva suositus Vanajanlinnan ruoalle, mikäli harkitset häitäsi Vananjanlinnaan!

Juhlahumua
Ruokailun jälkeen siirryimme Juhlapaviljonkiin tutustumaan näytteilleasettajiin. Tuo Juhlapaviljonki oli nii-in ihana, unelmien hääjuhlatila. Mikäli olisimme halunneet järjestää häämme jossakin muualla, kun Tampereella, olisin ehdottomasti harkinnut tätä juhlatilaksemme. Paviljonki sijaitsee aivan järven rannalla, ja sieltä oli suuret ikkunat järven suuntaan. Tilaan mahtuu jopa 300 vierasta, mutta pienemmätkin häät vallan hyvin, jolloin tilaa riittää myös bändin esiintymislavalle ja kaikelle muulle tarpeelliselle.

Say it With A Cake
Juhlapaviljongissa pääsimme koemaistamaan Say it With A Cake:n kahta erilaista (superherkullista!) kakkua ja juomaan kahvikupilliset. Juhlasalin kruunu oli kyllä juuri kyseisen leipurin monikerroksinen turkoosinsävyinen hääkakku, jota ympäröi herkullisin koskaan näkemäni herkkubuffet, joka oli toteutettu yhdessä Urjalan makeistukun kanssa. 

Katsokaa noita oikean alareunan "tikkareita"!
Muina näytteilleasettajina oli Olli Johan Lindroos, Kaisan Kukka, Kultasepät Narsakka, Valokuvaaja L Karlin, Ompelimo Johanna, Juhlahumua, Floramore, Siro (palveleva alusasuliike), Häät ja Juhlat -lehti sekä Crocus Paperi ja Fitness Femme (vain naisten kuntosali).

Kaisan Kukka - suosikkikimppuni
Kaisan Kukka
Luksus-alusvaatteita hääpäivään Sirolta
Pian pääsimme linnakierrokselle! Meille esiteltiin lähes kaikki linnan salit, joissa häitä voisi järjestää, ja mahdollisuuksia kyllä löytyi aina 20 vieraan häistä aina niihin satojen vieraiden häihin asti. Vanajanlinnassa oli myös lukuisia erilaisia mahdollisuuksia sekä ulko- että sisävihkimiseen linnassa. Erityisesti mieleeni jäi Allassali, jossa oli marmorilattia ja kaunis kristallikruunulla koristettu erkkeri linnan puiston suuntaan. Kiersimme katsomassa myös mm. Rytisalin, Vanhan kirjaston, Juhlasalin ja salakapakan (joka on kuulemma suosittu jatkojen viettopaikka!). 


Kävimme myös kurkkaamassa Vanajanlinnan morsiussviittiä, jonka parivuoteelle oli tehty kaunis kukka-astelma. Linnan tiloja pääset tutkimaan tarkemmin täältä.


Allassalissa oli Heidi Tuiskun sekä oma suosikkini, Irina Rogusinan, hääpukumalliston mallikappaleita, hääasusteita sekä mahdollisuus konsultoida suunnittelijoita hääpuvun teettämisen suhteen. 

Heidi Tuiskun mallistoa - tässä suosikkini, boheemin morsiamen vaihtoehto kesähäihin!
Mikäli olisin teettänyt oman hääpukuni, olisin valinnut Irinan suunnittelijakseni, sillä rakastan hänen napakoita, korsettityyppisiä pukujen yläosiaan ja kevyitä helmoja!

Irina Rogusina <3
VIP-tapahtumaan osallistuneet saivat kotiinviemisiksi tuotekassit, ja lisäksi kaikki tapahtumaan osallistuneet saivat Häät ja Juhlat -lehden juhlanumeron. Tuotekassi sisälsi Juhlahumua - yritykseltä ruusukultaisia pillejä, Sirolta kauniin, pitsikoristeiden sukkanauhan, Crocus Paperin paketin sekä karkkia Urjalan makeistukulta. Lisäksi saimme ihanan yllätyspaketin jo lounalla Blue Lagoon Beautylta, joka sisälsi C-vitamiiniseerumin näytepakkauksen. KIITOS!


Häätapahtuman jälkeen suuntasin Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunaan, jonne olimme Simon kanssa varanneet yhden yön yhteisen laatuajan viettämiseksi. Olin hotellilla vähän ennen Simoa, joka tuli perästä päin junalla. Hotellille päästyäni menin suoraan vaahtokylpyyn ja testasin kaikkia tuotekassin karkkeja! :D 

Illalla kävimme vielä romanttisella illallisella Hämeenlinnan uudessa ravintolassa nimeltä Verka - voin kyllä suositella!

Toivottavasti With Love -tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna!

Terkuin,

Ida

P.s. Ajattelin järjestää blogin ensimmäisen arvonnan lähiaikoina - pysykää kuulolla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!