tiistai 7. elokuuta 2018

Häämatka, osa 2

Moikka!

Lupasin häämatkapostausten ensimmäisessä osassa kirjoittaa seuraavaksi meidän hotellista Santorinilla. Täytyy sanoa, etten ole koskaan ollut ihanammassa hotellissa. Hotellimme löytyi Aurinkomatkojen valikoimasta, ja sen nimi on On The Rocks. Nimensä mukaisesti se on rakennettu kallioille - ja niiden sisään. Se kuuluu Small Luxury Hotels Of The World -hotelleihin.

Näkymä, kun huoneeseemme astui sisään. Sänky oli sijoitettu kaiken keskelle. Vasemmalla näkyy wc-kylppäri ja taustalla pukeutusmistila vaatekaappeineen ja peileineen.
Sisustus oli yksinkertaisen tyylikäs.

Kylpyhuone oli pieni ja sievä.
"Älä koske mihinkään ennen kun oon kuvannut!" - huusin kun saavuimme huoneeseen! Taustalla sadevesisuihku.


Kaikki huoneet ovat uniikkeja jo pelkästään rakennusteknisistä syistä. Meidän huoneemme oli nimeltään Honeymoon Suite. Siihen kuului paitsi henkeäsalpaavat näkymät parvekkeelta kalderaan, myös -ehdoton suosikkini- privaattijacuzzi vain meidän käyttöömme.


Vasemmalla käynti jacuzziin. Ovissa ja ikkunoissa oli luukut, jotta pystyimme ihailemaan näkymiä myös silloin, kun ne olivat suljettuina.

Jacuzziin oli käynti paitsi huoneen sisältä, myös terassilta. Jos halusi yksityisyyttä, pystyi valkoisen verhon vetämään porealtaan eteen. Jacuzzista oli myös näkymä kalderaan.

Jacuzzissa vesi oli lämmitetty +35 asteiseksi. Tämä oli mielestäni aivan superhyvä asia, sillä olen "melko" vilukissa, enkä viihdy hetkeä kauempaa viileissä uima-altaissa. Meidän jacuzzissamme sen sijaan vietin pitkiä aikoja lämmöstä nauttien.

Huoneen hintaan sisältyi kreikkalainen aamiainen päivittäin. Saimme valita, nautimmeko aamiaisen omalla terassillamme vaiko allasbaarissa. Valitsimme 6/7 oman terassimme. Saimme päivittäin valita pitkältä listalta, mitä halusimme seuraavana aamuna aamiaiseksi ja mihin kellonaikaan. Aamiainen kannettiin aina hyväkuntoisten miesten toimesta terassillemme, jonne oli keittiöltä lukemattomia jyrkkiä, kapeita ja erikorkuisia portaita. Kyllä heitäkin vähän hengästytti aina perille päästyään :D


Tuo oikealla puolella oleva kreikkalainen omeletti on todella herkullista; oliiveja, fetaa ja kasviksia tietenkin!

Käytän koko ajan superlatiiveja, mutta ihan oikeasti - ei tällaisia aamiaisnäkymiä voi olla olemassakaan! Heaven on earth!

Hotellilla oli vieraiden käyttöön pieni uima-allas allasbaarin vieressä ja lisäksi auringonottotuoleja ja aurinkovarjoja. Drinkkejä ja muita virvokkeita tarjoiltiin aurinkotuoleille ja puhtaat pyyhkeet sai pyyhekorttia näyttämällä päivittäin.

Kuten koko hotelli, myös auringonottopaikkoja oli kallioon rakennettu usealle eri tasolle.

Hotellia ylhäältäpäin, monessa tasossa.
Allasbaari ilta-aikaan. Mieleeni jäi ihana makea valkoviini, jota meille tarjoiltiin tervetulojuomiksi. Yksi miinus on pakko sanoa: ruoka-annokset eivät olleet kovin kummoista tässä allasbaarissamme. Aamupalat tulivat samasta keittiöstä, ja ne olivat kuitenkin herkullisia!

Vaikka näimme ja koimme paljon kaikkea häämatkamme aikana, ymmärtänette, että vietimme myös runsaasti aikaa ihan vain rentoutuen hotellilla - koska se oli ni-in ihana!




Onko joku lukija käynyt tässä hotellissa - tai harkinnut sitä häämatkalleen? Jos kysymyksiä herää, vastaan niihin mielelläni!

Seuraavassa postauksessa ajattelin kertoa elämämme upeimmasta (ja öhöm, myös kalleimmasta) illallisesta Oiassa jyrkänteen reunalla. Tässä ravintolassa minut esimerkiksi saatettiin kädestä pitäen naistenhuoneeseen... (mikä oli vähän outoa...) :D

Jatkoa seuraa!


Terkuin,

Ida

9 kommenttia:

  1. Aivan upea paikka! 😍 Juuri jossain tuollaisessa paikassa haluaisin joskus yöpyä Santorinilla. Mehän oltiin siellä toukokuussa, mutta ihan perushotellissa sateen toisella puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, siis saaren eikä sateen :D

      Poista
    2. Enpä usko, että mekään tällaiseen hotelliin oltaisiin satsattu, ellei kyseessä olisi ollut näin spesiaali matka <3
      P.s. Onkin aina hyvä olla SATEEN toisella puolella :D hih

      Poista
  2. Vitsi miten ihana hotelli! Ihan täydellinen juuri häämatkalle <3

    VastaaPoista
  3. Kun olin töissä Aurinkomatkoilla, tuli aina välillä käytyä kohteiden parhaissa hotelleissa. Pakko sanoa, että olin niistä asustaville lomalaisille aina ihan vähän kateellinen, koska hotellit olivat niin sairaan hienoja ja sijaitsivat älyttömän kauniilla paikoilla. :D Santorinilla en valitettavasti ole kuitenkaan (ainakaan vielä) päässyt käymään, vaikka muita Kreikan saaria onkin tullut koluttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, voin kyllä uskoa! Oot kyllä varmasti päässyt näkemään ja kokemaan monenlaista matkaoppaana ollessa! :)

      Poista
  4. Vitsit että näyttää hyvältä! Niin hotelli, maisemat, aamupala kuin oma poreamme(!). Aivan 100% häämatkalaatua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Voisin mennä jo takaisin! :D Ymmärtääkseni tuo oma poreamme olikin vain tuon "Honeymoon suiten" yhteydessä!

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!