torstai 20. helmikuuta 2020

Häiden iltapala


Koska hääpäivämme oli ehkä jopa tavanomaista pidempi, halusimme panostaa ruokatarjoiluun, jotta kaikki pysyisivät energisinä juhlapäivän myöhäiseen loppuun asti. Meillähän vihkiminen oli jo klo 12, ja viimeiset vieraat poistuivat juhlapaikalta joskus klo 4 aikaan aamuyöllä, joten ymmärtänette, mitä tarkoitan.

Itse muistan olleeni vieraana useammissakin häissä, jossa iltapalaksi on tarjottu hääaterialta ylijääneitä ruokia. Tämä onkin mielestäni täysin ok, mutta nykyään kaikki catering-yritykset eivät tähän suostu. Käsittääkseni se liittyy catering-yrityksen vastuuseen ruoan laadusta - kerran jo aiemmin lämmitetyissä ja/tai esille laitetuissa ruoissa on aina oma riskinsä erilaisten pöpöjen suhteen. En itse asiassa nyt muista, selvitimmekö edes tätä vaihtoehtoa catering-yritykseltämme, mutta me halusimme kuitenkin tarjota iltapalaksi jotakin muuta.

Vihkimisen jälkeen vieraamme siirtyivät cocktail-tilaisuuteen, jossa tarjoiltiin raikkaiden drinkkien lisäksi myös erilaisia suolaisia sekä myös makeita herkkuja. Niistä kerroin kuvien kerta tarkemmin täällä. Varsinainen hääateria oli myös monipuolinen ja (ainakin omasta mielestäni) älyttömän herkullinen - siitä lisää täällä.
Cocktail-herkut ja runsas hääateria eivät kuitenkaan olisi riittäneet pitämään nälkää loitolla koko loppuiltaa, joten halusimme tarjota vieraillemme myös vielä erikseen iltapalan! Iltapala olikin katettu klo 21-22 välisenä aikana noutopöytään. Iltapalana oli tarjolla Pikkubistro Kattilan omia lihapiirakoita, jotka jokainen sai täyttää haluamallaan tavalla. Kasvissyöjille oli tietysti tarjolla niinikään itse tehdyt vihikset.Iltapala-menu

Kattilan LIHIS tai VIHIS

Täytevalikoima:

Coleslaw
Kesäkurpitsadressing
Puolukkaketsuppi
Jallusinappi
Punkkusipuli
Paahdettu sipuliKuten hääateriassa, myös iltapalan täytevalikoimassa oli käytetty pientä twistiä, kuten voitte huomata!

Ruoka- ja juomatankkauksemme taisivatkin onnistua ihan nappiin, sillä juhlat tosiaan jatkuivat aina vain railakkaimpina ihan sinne aamuyön tunneille asti. Me tosin lähdimme jo hieman aiemmin viettämään hääyötämme, josta kerronkin enemmän seuraavassa postauksessa!

Tuleeko teille iltapalatarjoilua ja jos, niin mitä on tarjolla?


Terkuin,

Ida


Kuvat: Anni Maria Photography

3 kommenttia:

  1. Tulee ehdottomasti iltapalaakin, kun pitkä päivä takana. Jotain suolaista ja lisäksi salaatteja. Niitä olen itse häävieraana kaivannut rasvaisen ruoan kaveriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä mitä edemmäs ilta kuluu ja mitä enemmän juhlatuulella alkaa porukka olla, sitä enemmän tekee mieli suolaista ja rasvaista iltapalaa! :D Joku raikas salaatti sen kaverina kuulostaa myös oikein hyvältä!

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!