lauantai 22. helmikuuta 2020

Hääyö

Pitkän ja ihanan hääpäivämme kääntyessä kohti iltaa ja yötä, alkoi myös meidän olla aika siirtyä juhlapaikalta hotelliin viettämään hääyötä. Alun perin suunnitelmissamme oli poistua juhlapaikalta noin puolen yön paikkeilla, mutta maltoimme kuitenkin lähteä vasta pikkutuntien puolella. Iso osa vieraita oli vielä bilettämässä tanssilattialla tai juttelemassa terassilla ja he saivatkin jäädä vielä jatkamaan juhlaa. Kaasot ja bestmanit olivat nimittäin lupautuneet jäämään paikalle yömyöhään asti ja huolehtia valot pois ja ovet lukkoon kello viiteen mennessä. Jälkeenpäin kuulimme, että meno olikin kaikkea muuta kuin väsähtänyttä vielä silloinkin, kun juhlapaikalta poistumisen deadline alkoi jo kolkutella ovella!

Me tilasimme taksin ja istahdimme lopen uupuneina mutta sitäkin onnellisempina takapenkille. Taksi vei meidät Sokos Hotel Torniin, missä meitä odotti Junior Suite, jota esittelin aiemmin täällä. Respassa asioidessamme saimme vielä viimeisiä onnentoivotuksia muilta hotellivierailta - olimmehan edelleen hääasuissamme! Huoneessamme oli erikseen makuuhuone ja oleskelutila, kylpyhuone sekä suihkulla että erillisellä kylpyammeella ja vielä erillinen vessa. Maisemat korkeuksista öiseen kaupunkiin olivat upeat! Vaikka väsy painoi jo kovasti, pulahdimme vielä yhdessä rentouttavaan vaahtokylpyyn.

Aamun koittaessa hotellihuoneen isoista ikkunoista tulvi valoa sisään. Heti ensimmäiseksi herättyämme vaihdoimme huomenlahjat: sain Simolta aidot timanttikorvakorut ja Simo sai minulta ensin sähköhammasharjan (tämä oli puoliksi vitsi - hän kylläkin tarvitsi uuden, mutta melko epäromanttista :D !), mutta sen jälkeen ojensin hänelle sen oikean huomenlahjani - eli huomenlahjakuvani mustassa satiininauhalla sidotussa rasiassa. Simo oli kyllä ällistyneen näköinen kuvia selatessaan!

Seuraavaksi olikin aamiaisen aika. Päälleni puin tietysti valkoisen minimittaisen "vaimomekkoni", jonka olin erikseen valinnut (tosin jo olemassa olevista kesämekoistani) nimenomaan tätä "ensimmäistä aamua vaimona" varten. Itse olisin mieluusti tilannut aamiaisen vuoteeseen, mutta Simo halusi ennemmin lähteä hotellin aamiaiselle, koska silloin olisi paljon enemmän valikoimaa (ja ruokaa). Itsellänikin oli jo todella kova nälkä, joten sinne lähdettiin. Aamiaisen lomassa fiilistelimme edeltävää päivää ja mikä tärkeintä - päivitimme Facebookiin olevamme naimisissa! Kavereilta alkoi myös tulla somen kautta kuvia hääpäivästä, ja niitä oli ihana katsella yhdessä aamukahvin ääressä.


Aamiaisen jälkeen menimme vielä hetkeksi lepäilemään huoneeseemme, kunnes oli aika palata maanpinnalle - nimittäin juhlapaikan siivous odotti! Bestman tulikin meitä hakemaan ja matkalla nappasimme myös kaasoni Emmin kyytiin. Juhlapaikalle tuli siivousavuksi myös uunituoreet anopit sekä siskojani, siskoni poikaystävä ja serkkuni. Kauaa ei meillä nokka tuhissut juhlapaikkaa siivotessa isolla porukalla, ja ehdinpä siinä lomassa kuvata hääkoristeetkin tulevaa myyntiin laittoa varten. Välillä joimme kahvia ja söimme herkkuja. Panin merkille, että aidot pöytäviherköynnökset olivat aivan kuivahtaneet paikoilleen ja heitimmekin ne suoraan pois. Köynnökset oli siis aseteltu paikoilleen ennen puolta päivää itse hääaamuna, eli ainakaan 24 h eivät köynnökset pöydissä säily hyvinä!

Kotiin päästyämme oli vielä yksi ihana juttu edessä: kymmenien ihanien hääkorttien lukeminen ja lahjojen avaaminen <3 Kaikki nuo kortit olen tarkkaan säilönyt talteen muistoksi!


Terkuin,

Ida


Kuvat: Anni Maria Photography

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta ja blogissasi on aina ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Sissi! :) Nuo Anni Marian ottamat kuvat on kyllä niin tunnelmallisia, en ikinä niihin kyllästy!

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!