maanantai 11. joulukuuta 2017

Hääyö - huone varattu!

Moikka!

Mietiskelin tässä vastikään, mihin Tampereen hotelliin varaisimme hääyömme.
Postaus aiheesta on täällä.

Sokos Hotel Torni miellytti ennakkosuosikkinani. En olekaan siellä koskaan yöpynyt. Torni on 88 m korkea ja valmistumisensa jälkeen siitä tuli selkeä maamerkki Tampereen kaupunkikuvassa. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa Moro Sky Bar:ssa on sen sijaan tullut muutamaankin otteeseen maisteltua drinkkejä upeaa kaupunkinäkymää ihaillen.

Torni siis kiinnosti eniten, joten laitoin sähköpostia hotellin asiakaspalveluun. Halusin varmistaa, että voihan myöhäisemmän check outin sopia jo etukäteen. Vastaus tuli nopeasti, ja ystävällisesti meidät toivotettiin tervetulleiksi. Hääyön kunniaksi myöhäinen check out (klo 14!) luvattiin kaupan päälle.

Sulhanen hoiti lopullisen varauksen, ja huonetyypiksi valikoitui nyt lopulta Junior Suite.


www.sokoshotels.fi

"Tämä avara kokonaisuus 24. kerroksessa tarjoaa käyttöösi valoisan olohuoneen ja tunnelmallisen makuuhuoneen, joissa on tilaa yhteensä 48 m2. Sinun on helppo jäädä huoneeseesi vain nautiskelemaan, sillä huonepalvelu on käytettävissäsi lähes vuorokauden ympäri, ja voit tilata herkulliset ateriat huoneeseesi. Aterian jälkeen voit rentoutua lämpimässä kylvyssä tai nauttia olostasi olohuoneen sohvilla ja katsoa omaa suosikkiohjelmaasi ison taulutelevision runsaasta kanavavalikoimasta. Laaja valikoima ylellisiä kylpyhuonetuotteita on vapaasti käytettävissäsi, ja minibaarin alkoholittomat juomat sisältyvät huonehintaan. Ennen nukahtamista makoisille unille makuuhuoneen upeaan parivuoteeseen voit vielä ihailla auringonlaskua länteen suuntautuvasta huoneenkorkuisesta ikkunasta." (Sokoshotels.fi)

Kuulostaa todella hyvältä. Aamiaisen tilaamme vielä huoneeseen ennakkoon ja Mimosat tietysti aamulla skoolattavaksi <3


Onko muilla lukija-morsiamilla jo hääyön osalta kaikki varattuna? :)


Terkuin,

Ida

2 kommenttia:

 1. Jabadabaduu, jälleen yksi asia hoidettu. :) Ja hienolta kyllä näyttää! Olette varmasti tyytyväisiä, kun kellitte tuolla onnesta soikeina hääaamuna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saa vetää taas yhden osion yli To Do -listalta, joka on kyllä edelleen erittäin pitkä! :D
   Varmasti lieventää häiden jälkeistä tyhjää tilaa, kun on ihana hotellihuone hääyöksi ja ihana häämatkakin vielä edessä ;)

   Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!