lauantai 4. helmikuuta 2017

Morsiusneidot, osa 1

Heippa!

Nytpä käynnistyy morsiusneitojenkin esittely!

Morsiusneidoikseni pyysin kaikki siskoni.
Meitä on perheessä 5 siskosta, ja haluan ehdottomasti kaikki tytöt mukaan hääporukkaan!
...ja samalla saan myös hyvän syyn värvätä heitä avuksi hääjärjestelyissä vetoamatta sukulaisuussuhteen myötä tulevaan PAKKOON ;)...

Me olemme aika erilaisia keskenämme.
Muutamilla sanoilla voisin kertoa, että siskoistani...
- Minna on rock-henkinen maailmanparantaja, kivenkova feministi ja eläinsuojelija, kuvataiteilija ja erittäin loistava lasten kanssa! Minna mukaan porukkaan niin ei tule vaivautunutta hiljaisuutta koskaan!
- Alisa on itsenäinen (mm. lähti yksin Jenkkeihin vuodeksi alle 18-v!), enkelimäinen, positiivinen (jos on tositosi vihainen, saattaa JOPA korottaa hieman ääntään!) ja aivan loistavaa seuraa mihin tahansa! Rakastaa kaikkea luksusta!
- Silja on rohkea rämäpää (leikkasi mm. pitkän ja paksun tukkansa juuri aivan lyhyeksi!), urheiluhullu, todella aktiivinen ja välillä myös todella huoleton (mm. hukkaa kaiken! siis aivan kaiken!) Innostuu helposti kaikesta uudesta!
- Sanna on aina ajantasalla pukeutusmitrendeistä, heittää jatkuvasti hyvää läppää, on kuitenkin yksi tunnollisimmista ja tarkimmista tuntemistani ihmisistä, mutta tarpeentulen osaa myös ottaa rennosti! Kun ketään muuta ei saa puhelimella kiinni, Sanna vastaa aina!


Ensimmäisenä morsiusneitokyselyn täytti Minna!


Morsiusneitokysely:

1. Kuka olet: Minna, toisiksi vanhin siskokatraasta

2. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla: Herkkä, oman tien kulkija, etsii aina oikeutta heikommille

3. Mitä ajattelit, kun sinua pyydettiin morsiusneidoksi: Että en ole ennen ollut, että osaanko käyttäytyä (vähän kuin Peppi Tommin ja Annikan syntymäpäivillä :D) tämä oli siis vain ensireaktio.

4. Paras ominaisuutesi morsiusneitona: Olen sopeutuvainen ja suhtaudun uusiin asioihin seikkailunhaluisesti. Olen hyvin avulias ja uskaltaudun vähän älyttömiinkin juttuihin. En pelkää nolata itseäni.

5. Mitä odotat eniten häiltä: Sitä, että pariskunta on onnellinen ja naurua riittää 

6. Mikä häissä jännittää eniten: Onko pikku-A kipeä ja että kaikki pääsis tietysti paikalle 

7. Millaista morsiusneitolookia toivoisit: Saa olla oma rento itsensä vaik tietty toiveet otetaan huomioon puvuissa ja lookissa.

8. Milloin tapasit sulhasen ensimmäisen kerran ja mitä ajattelit hänestä ensimmäisenä: Meillä kotona. Että on lähes yhtä puhelias kuin minä 😀

9. Kuvaile sulhasta 3 sanalla: (Tulee lauseilla) Huolehtivainen, ottaa hyvin kaikki huomioon, on hyvä oleen meidän siskojen kaa ja hyvä organisoija kaoottisessa tilanteessa

10. Kuvaile morsianta 3 sanalla: Tarkka, selviytyjäluonne ja menee läpi harmaan kiven elämässä

11. Tuleeko morsiamesta bridezilla: En usko. Kun saa hienot vaatteet ja juhlat niin fiilis voittaa kiukun

12. Häämotto: Tee parhaasi ja sitten let it go

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!