tiistai 14. helmikuuta 2017

Hotellien kiintiövaraukset

Moikka!

Vaikka suurin osa häävieraistamme tuleekin Tampereelta, jossa myös hääjuhlamme vietetään, tulee osa vieraista myös muualta, ja näin ollen pyysin tarjouksia Tampereen hotelleista kiintiövarauksen tekoa varten.

Erityisesti kesähäiden suhteen on syytä olla valppaana ajoissa, sillä isommissa kaupungeissa on lähes joka viikonloppu erilaisia kesätapahtumia, ja näin ollen hotellihuoneet saattavat olla kortilla! Meidän häidemme aikaan Tampereella on iso urheilutapahtuma, joten kiintiövaraukset tulevat todellakin tarpeeseen.

Lisäksi hyvissä ajoin tehty kiintiövaraussopimus sisältää yleensä myös edullisemmat huonehinnat vieraille.

Idea on siis se, että hääpari tekee kiintiövarauksen (esim. meidän tapauksessamme 10 yhden tai kahden hengen huonetta kahdelle yölle ja lisäksi 10 yhden tai kahden hengen huonetta yhdelle yölle -sisältävän varauksen) hotelliin, jolloin hotellista saa varauskoodin, jonka esittämällä vieraat voivat tiettyyn päivämäärään mennessä tehdä huonevaraukset häiden ajalle ko. hotelliin. Vieraat saavat huoneen myös selkeästi edullisemmin tuolla varauskoodilla. Ne huoneet, joita ei eräpäivään mennessä ole varattu, palautuvat hotellin vapaaseen myyntiin. Vieraat maksavat hotelliyönsä normaalisti itse. Hääparille ei siis koidu kustannuksia, vaikka huonevarauksia jäisi tekemättä.

Tiedot hotellikiintiöstä voi liittää hääkutsun infoon tai kertoa ne esimerkiksi häänettisivuilla!


Sain useita tarjouksia, ja hintaerot eri hotellien välillä oli merkittäviä!


Lopulta teimme varaukset Scandic Tampere Stationiin. Hotelli sijaitsee aivan ydinkeskustassa ja huoneet ovat trendikkäästi sisustetut. Lisäksi vieraamme saivat mielestäni todella hyvän huonehinnan, joten olen tyytyväinen valintaamme!


Oman hääyömme suhteen emme ole vielä tehneet päätöksiä!

Kuvat: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/tampere/scandic-tampere-station/galleria


Terkuin,


Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!