lauantai 30. syyskuuta 2017

Vihdoinkin juhlapaikkaa katsomassa!

Hei!

Hetki sitten koitti pitkään odotettu päivä, kun pääsimme katsastamaan tulevaa hääjuhlapaikkaamme myös sisältä!

KYLLÄ VAIN - Vuokrasimme ennakkoon juhlatilan koskaan siellä sisällä käymättä! Juhlapaikkapohdinnasta kerroinkin jo aiemmin täällä.


Syy tähän uhkarohkeuteen on juhlatilan sijainti aivan Näsijärven, Olkahistenlahden, rannalla. Näkymät ovat niin upeat, ja kun paikassa on sekä katettu, että ei-katettu terassi, ettei kesähäissä juhlatilan sisustalla ole niin väliä, kun isoista ikkunoista avautuu upea kesäinen järvimaisema <3


Onneksi sisätilat olivat kuitenkin positiivinen yllätys!

Katto on aika matala, tila ei ole ihan viimeisen päälle nykyaikaiseksi rempattu ja paikoitellen vilahtelee seinäväreissä jopa sinistä(!), mutta kaikenkaikkiaan yleisilme on vaalea, isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa, ja mielestäni tila on oikein hyvä "tabula rasa", johon me häätiimin kanssa käymme sitten koristeiden ja kukkien kanssa käsiksi!

Teimme pöytäjärjestelyhahmotelmaa, ja meille tärkein tulee toteutumaan, eli kaikille vieraille saadaan samaan yhtenäiseen tilaan istumapaikat, ja kaikki tulevat kuulemaan ja näkemään, mitä tapahtuu milloinkin! Ainoastaan hääparin pöydän paikasta emme vielä päässeet järkevään ratkaisuun!

Olenkin miettinyt, haluammeko istua omassa erillisessä "hääparin-pöydässämme", vai esim. kaasojen/bestmanien/morsiusneitojen kanssa samassa pöydässä? Toisaalta on myös tärkeää, että edellä mainittujen puolisotkin voisivat istua heidän kanssaan samassa pöydässä, joten käytännössä tämä saattaa olla aika hankalaa. Herääkö tästä jotain ajatuksia lukijoilla?


Mukana meillä oli häätilaa katsastamassa kaasot Emmi ja Pihla. Emmi otti heti tehtäväkseen kummipoikansa A:n kaitsemisen, ja näin ollen saimme paremmin itse katsastettua paikat.


Pihla sen sijaan otti kameran mukaan, ja saatiin otettuja muutamia kuvia, joiden tarkoitus selviytyy pian.. ;)


Ida




2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Olen ihannoinut samasta hääpaikasta omiin häihin ja sun blogi on innoittanut entisestään. Laitoin jo tiedustelua juhlapaikkaan, mutta he eivät ole vielä vastanneet. Jos haluat/viitsit vastata niin, saiko tilan vuokrattua viikonlopuksi? Tai siten, että koristelulle oli aikaa edellisenä päivänä ja sunnuntaina oli aikaa siivota? Kuinka paljon tilan vuokra oli ko. ajalta. Terkuin Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ilona! Laittaisitko minulle sähköpostia osoitteeseen idasdaydream@gmail.com niin vastailen siellä kaikkiin kysymyksiisi, mihin vain osaan! :)

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!