keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Santorini is calling!

Moikka!


Meidän häämatka on varattu! :)


Kuva: https://www.booking.com/hotel/gr/on-the-rocks.fi.html


Kreikka on yksi suosikkilomakohteistani ollut aina. Asiaan saattaa olla vaikutusta sillä, että Kreikka on myös äitini suosikki, ja näin ollen olemme lomailleen Kreikan eri saarilla X kertaa lapsuuteni ja nuoruuteni aikana perheen kanssa. Yksi saarista on kuitenkin omalta osaltani vielä valloittamatta.

Ja se on SANTORINI.

Nyt, kun mietimme häämatkakohdettamme, tuli tämä yksi kuvankaunis saari heti mieleen. Haluamme lähteä häämatkallemme kahdestaan, ja näin ollen viikon pituinen matka on ihan maksimi. Viikon mittaiselle matkalle taas ei mielestäni kannata lähteä niin kauas, että jo lentoihin menisi 1.5-2 vuorokautta. Ja vielä kun toiveena häämatkan suhteen on ennen kaikkea kauniit maisemat, lämpö, aurinko ja hyvä ruoka, oli päätös aika helppo.


Kuva: https://www.booking.com/hotel/gr/on-the-rocks.fi.html

Olimme jo etukäteen ihastuneet erääseen tiettyyn hotelliin Santorinilla. Tuon hotellin nimi on On the Rocks, ja se sijaitsee Santorinilla Imeroviglissa, kalliolla, josta on aivan uskomattomat näkymät merelle. Asiaa selviteltyämme totesimme, että mm. Aurinkomatkat myy pakettimatkoja juurikin tähän kyseiseen hotelliin.

Kuva: https://www.booking.com/hotel/gr/on-the-rocks.fi.html


Aurinkomatkojen sivuilla kuvaillaan hotellia näin:

"Ainutlaatuinen luolahotelli romanttiseen lomaan

Ainutlaatuinen On the Rocks on kuin tehty unelmien häämatkaan ja romanttiseen lomaan. Tämä hotelli soveltuu loistavasti häämatkalaisille ja pariskunnille. Hotelliin voi majoittua vähintään 16-vuotiaat hotellivieraat. 

Perinteiseen, santorinilaiseen tyyliin kallioon rakennettu, tunnelmallinen hotelli sijaitsee huimaavan upealla paikalla kalderan reunalla. Merinäköala hotellista on unohtumaton. Lomalaiset saavat nauttia aamiaisesta tarjoiltuna omaan huoneeseen, huonepalvelusta ja uima-altaasta. Pienellä spa-osastolla on tarjolla hoitoja ja poreallas, joka on maksutta hotellivieraiden käytössä hotellin määritteleminä aikoina. 

Kauniit huoneet ovat tyylikkäitä ja persoonallisesti sisustettuja. Huoneista on myös ihastuttavat osittaiset näköalat kalderaan. Kaikki huoneet ovat erilaisia ja niiden koko ja sijainti vaihtelevat. Hotellissa ja ympäristössä on paljon portaita ja korkeuseroja."


Mitäpä sitä muuta häämatkaltaan toivoisi?


Kuva: https://www.booking.com/hotel/gr/on-the-rocks.fi.html



Ja koska häämatkalle mennään vain kerran elämässä, varasimme nimensä mukaisesti Honeymoon-sviitin merinäköalalla ja omalla poreammeella...

Ei varmaan tarvitse edes sanoa, että odotan aika innolla... <3



Ida


3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanalta kuulostaa! :) Näkymät ovat varmasti todella hienot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, pakko olla! Meillä on tällainen rentoutumisloma, kävin lukemassa, että teillä on myös seikkailuja luvassa häämatkallanne! 😊

      Poista
  2. Love me do:n syksyn häämessut ja Hääblogimiitti tulevat jälleen! Kutsumme sinut kutsuvieraana mukaan perinteiseen hääblogimiittiin 7.10.2017 Helsingin Kaapelitehtaalle. Laitathan meille postia jos haluat mukaan, niin lähetämme sinulle hääblogimiitti-infon!

    Lämpimin terveisin,
    Fanny
    fanny@lovemedo.fi
    www.lovemedo.fi

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!