torstai 2. tammikuuta 2020

Vuoden Hääblogi 2020?

Moi!

Mahtavia uutisia - Ida's daydream -blogi on päässyt nyt jo kolmannen kerran mukaan Love Me Do -häätapahtuman organisoimaan Vuoden hääblogi - finaaliin! Sain tänään tästä ilmoituksen, ja se sai kyllä hymyn huulilleni.


Aloitin bloggaamisen tammikuussa 2017 ihan vain siksi, että se toimisi muistilistanani sekä suunnittelualustanani oman hääjuhlamme järjestelemisessä. Koin melko kokeneenakin juhlien järjestäjänä häiden järjestämisen niin valtavan suurena kokonaisuutena, että kaipasin jotakin paikkaa, jossa voin aihealue kerrallaan uppoutua haaveiluun, suunnitteluun, vaihtoehtojen kartoitukseen ja sitten valintoihin ja toteutukseen - sekä lopulta tuloksien raportoimiseen paitsi omaksi ihanaksi muistokseni, myös teille rakkaat lukijat, omien häidenne inspiraatioksi ja tueksi. 

Itse luin lukuisia muiden hääblogeja jo ennen omani perustamista... ja itse asiassa jo ennen kosintaa! Voin paljastaa, että esimerkiksi sekä hääjuhlapaikan että häävalokuvaajan varasin ihan vain siksi, että luin erittäin positiivisia kokemuksia niistä muista blogeista, ja tein päätökseni esimerkiksi juhlatilastamme edes näkemättä paikkaa sisältä itse! Käytin muiden blogeja myös siihen, että muistin ottaa häissämme huomioon kaiken tarpeellisen - ne pienimmätkin yksityiskohdat.


Vuosi 2020 tulee olemaan todellinen häävuosi. Uusia hääblogeja - erityisesti sellaisia, joilla on erittäin aktiivinen Instagram, mutta ei varsinaista blogisivustoa erikseen, on ilmaantunut lukemattomia määriä. Se on mahtavaa, koska hääbloggaaminen on aivan sairaan kivaa ja ennen kaikkea sosiaalista puuhaa! Itse olen tavannut lukemattomia kivoja tyyppejä ihan vain siksi, että perustin hääblogin. 

Tässä yhä tihenevässä hääblogienkin viidakossa koen suurta ylpeyttä siitä, että olen mukana vielä kerran Vuoden Hääblogi -kilpailussa. Ida's daydream -blogi taitaakin kuulua jo ns. seniori-ikään, mitä hääblogeihin tulee, sillä tämän kuun lopussa blogini täyttää jo 3 vuotta! Hääblogimaailmassa se on käsittääkseni aika paljon! 

Hääbloggaajan suurin sudenkuoppa koittaa häiden jälkeen - tulee häämatka, valokuvat eivät ole heti saatavilla, sitten arki ja työt jatkuu ja yhtäkkiä aikaa ja motivaatiota bloggaamiselle ei välttämättä enää olekaan! Aika monet hääblogit ovatkin hiljentyneet häiden jälkeen, mikä on harmi, sillä kun on ollut mukana hääjärjestelyissä jo pitkään, olisi ihana päästä fiilistelemään myös lopputulosta! 


Täytyy myöntää, että itsellänikin bloggaustahti on ollut melkoisen hidas, ainakin, mitä pidempään häistämme on kulunut. Suurin syy lienee pienten jalkojen (joita on nyt enemmän kuin ennen häitä) teputus kodissamme. Silti, aina sopivan tilaisuuden tullen, olen halunnut palata blogin ääreen kertomaan häistämme lisää! Se on omaa aikaani, elämäni ihanimman juhlan kuvien kahlaamista, muistelemista, fiilistelyä. Yhä edelleen muutama postausidea odottaa sopivaa hetkeä.

Siispä suurkiitos finaalipaikasta ja erityisesti heille, jotka olivat käyneet nimeämässä blogini kisaan mukaan <3

Vuoden 2020 hääblogia voit äänestää TÄÄLLÄ

Kiitos vaivannäöstäsi - tämä Love Me Do:n organisoima kilpailu on Suomen ainoa blogiawards hääblogeille, ja meille siis kovin tärkeä!



Rakkaudella,

Ida


Valokuvat: Anni Maria Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!