keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Love Me Do Winter Fair 2020

Moikka!

Blogimiitti<3 Kuva: Alejandro LorenzoNyt seuraa raporttia toissa viikonlopun huikeasta häätapahtumasta, Love Me Do -messuista! Vuoden Hääblogi 2020 -äänestyksen loppufinaaliin pääsemisen johdosta sain kutsun myös perinteiseen Hääblogimiittiin. Edellisvuosista oppineena tiesin, että Hääblogimiitti tulee olemaan todellinen hemmottelu-herkuttelu-päivä, joten olin tietenkin innoissani lähdössä mukaan!

Aamu starttasi sunnuntaina tooodella aikaisin, kun herätyskello soi 4:45. Oltiin Simon kanssa osallistuttu edellispäivänä suureen treenitapahtumaan Tampereella, ja ilmeisesti nesteytykseni ja ruokatankkaukseni oli jäänyt illalla vähän vajaiksi, sillä kärsin yöllä huonovointisuudesta enkä saanut juurikaan nukuttua. Mutta ei se mitään, kun oli niin kiva päivä tiedossa!

Blogimiitin pöytäkattaus. Kuva: Alejandro Lorenzo


Juna lähti klo 7 aikaan Tampereelta. Kävin ostamassa kuumaa kahvia, täytetyn patongin ja tuoremehun ravintolavaunusta, ja sitten nautiskelin niitä kaikessa rauhassa äänikirjaa kuunnellen. 
I-HA-NAA! Bridelisa-blogin Elisa sattui olemaan samassa junassa, ja yhdessä kävelimme sitten Kiasman eteen sovitulle tapaamispaikalle. Vähitellen lisää hääbloggaajia kerääntyi paikalle ja oli kiva saada kasvot monelle tutulle blogille!


Sitten Taksi- ja tilausajopalvelu Kovasen tila-auto tuli meitä noutamaan (ja pelastamaan hyiseltä merituulelta!) Saimme kyydin aivan Kaapelitehtaan oven eteen, ja siitä matkamme jatkui Mon Rêve d'Amour -bloggaajan Sarahin johdattamana blogiloungeen. Siellä oli jo pitkä pöytä upeasti somistettuna ja noutopöytä katettuna ihan vain meitä varten! <3


Ruoat meille oli loihtinut ihastuttava pitopalvelu Festa Zannoni, joka on äidin ja kahden tyttären pyörittämä perheyritys. Ruoka oli italialaisvivahteista, ja paitsi aivan älyttömän hyvää, myös tosi kaunista! Luulen, että jos olisin vasta menossa naimisiin, tutustuisin kyllä sillä silmällä tähän pitopalveluun!

Kuva: Alejandro Lorenzo

Kuva: Alejandro Lorenzo

Kerrottakoon, että juomapuolessa ei oltu myöskään pihistelty. Viinit meille sponsoroi Henkell Freixenet Finland ja siiderit Saimaan Brewing Co. Pidin kovasti tuosta Gratien & Meyerin rose-kuohuviinistä! Ja jääpaloina oli coolisti Karhujään kustomoidut LMD-jääkuutiot.

Kuva: Alejandro Lorenzo

Niinpä me siis söimme ihanaa brunssia uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, kilistelimme kuohuviiniä ja puhuimme häistä ja kaikesta muustakin. Tämä on ehdottomasti hääbloggaamisen suola: uusiin ihmisiin tutustuminen!

Karhujään kustomoitu jääpala. Kuva: Alejandro Lorenzo


Kun olimme saaneet vatsat täyteen, suuntasimme yläkertaan seuraamaan häämessujen suosikkiohjelmanumeroani, nimittäin häämuotinäytöksiä! Ensin vuorossa oli kansainvälinen häämuotinäytös. Muotinäytökset olivat tänä vuonna suunniteltu trooppisen aurinkorannan teemalla, mikä näkyi mm. lavasomisteissa ja myös mallien kampauksissa ja asusteissa.

Suosikkikattaukseni - Mustion Linna. Kuva: Alejandro Lorenzo


Ensimmäisen muotinäytöksen jälkeen kiertelimme ihastelemassa kattauskilpailun satoa, ja oman ääneni annoin Mustion linnan pöydälle.


Pian oli taas aika palata lavan ääreen ihastelemaan kotimaista häämuotinäytöstä. Olen todennut, että itse otetut valokuvat eivät näytöksissä oikein aja asiaansa, joten suosikkipukuihini videoiden muodossa voit tutustua Ida's daydreamin Instagramissa Love Me Do -kohokohdissa!

Suloisimmat lautaskortisteet! Kuva: Alejandro Lorenzo


Näytösten jälkeen saimme vapaasti kierrellä messuilla. Tarjolla oli maistiaisia aina drinkeistä ja kuohuviineistä hääkakkuihin. Arvontoja oli joka puolella, harmi, ettei onnetar ollut tällä(kään) kertaa puolellani. Sanoisin kyllä, että vaikka omat häät olisivat jo takanapäin, voi häämessuilta saada hyviä vinkkejä ja tarjouksia myös muiden juhlien järjestämiseen.

Suositus! Tuo Crush 43 - drinkki, (ohjeet oikealla), on loistava alkumaljavaihtoehto!


Aika mahtava kuvausseinä?

Päivä huipentui Hääkampaus 2020-näytökseen ja samaa nimeä kantavan kilpailun voittajan julkistamiseen, kuten myös Vuoden 2020 Hääblogien palkitsemiseen! Hääkampauskisan voiton vei omakin suosikkini, kampaaja Ida Kolarin ihana boho-henkinen nutturakampaus!

Kuva: Arto Jaatinen

Vuoden 2020 Hääblogiksi kruunattiin Minttupersikoita ja Proseccoa - Onnea Sissi! Kunniamaininnan blogin Instagramista sai Bridelisa ja blogaajien oma suosikki oli Hashtag Häät. Paljon paljon onnea myös Elisa ja Elli!

Goodiebags. Kuva: Alejandro Lorenzo


Päivän viimeisenä etappina oli kokoontua vielä blogiloungeen, jossa skoolasimme voittajille, ja saimme kukin nimikoidut goodiebagit. Ja tämä goodiebag oli oikeasti kyllä runsain ja upein koskaan saamani - kiitos!!! Bagin sisällön esittelin niin ikään Instagramissa, Love Me Do -kohokohdassa - käy kurkkaamassa! Tuote-esittelyissä minulla oli ihan oma assari mukana - jos käyt katsomassa, niin tiedät, mitä tarkoitan :DD

Kiitos Love Me Do, kiitos kaikki yhteistyökumppanit!
Ja kiitos ennen kaikkea bloggarikollegat, kun olette niin ihania! Tsemppiä kaikille hääjärjestelyihin!

Kuva: Arto Jaatinen


Hääblogimiitissä mukana siis olivat Bridelisa, Future Mrs. W, Hashtag Häät, It's A Match, Jasmine Maria - The Wedding Blog, Jotain vanhaa, Metallipäät Menee Naimisiin, Minttupersikoita ja Proseccoa, Sitten olen valmis, Syysmorsiamen hää(b)lokikirja (Instablogi), Syysmorsian2019, Officially Engaged (Instablogi).

Tämä oli viimeinen Hääblogimiittini, sillä koen saaneeni jo nauttia näistä upeista blogimiittipäivistä niin paljon, että on aika vapauttaa tilaa uusillekin tulokkaille! <3


Terkuin,

Ida

Valokuvat: Alejandro Lorenzo sekä Arto Jaatinen / Love Me Do - häätapahtuma

1 kommentti:

  1. Oliko teillä tuo taksi sovittu etukäteen, että tulee tiettyyn aikaan hakemaan? Meillä on eräät juhlat tiedossa, ja kyyti on edelleen mietinnässä. Olen hieman yrittänyt selvitellä, jos tilaisi taksin täältä Kouvolan suunnalta ja saisi sen kyyditsemään meidät paikalle tiettyyn kellonaikaan. Koskaan en näillä messuilla ole käynyt, mutta kovasti kiinnostaisi.

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!