perjantai 1. kesäkuuta 2018

Morsiusneitojen mekot sopiviksi - Pukuompelija Johanna Parvela

Moikka!

Tänään saatiin taas yksi tärkeä asia hoidettua To Do -listalta: Morsiusneitojen pukujen lyhentäminen!

FAB FIVE!

Valitsen mielelläni palveluntarjoajia häämessuilta, sillä silloin tietää, että yritys on ajantasalla häätrendeistä ja kiinnostunut työskentelemään hääparien kanssa ymmärtäen kaiken sen häihin liittyvän jännityksen ja korkeat odotukset!

Tampereen Häämessuilta mieleeni jäi Pukuompelija Johanna Parvela, jolta kävin kyselemässä hinta-arviota morsiusneitojen pukujen lyhentämiseen. Sittemmin löimmekin lukkoon sovitusajan Pyynikille hänen työpisteelleen.

Pukuompelija Johanna Parvelan ompelimo on erikoistunut hää- ja juhlapukeutumiseen (eli mittatilauspukujen tekemiseen), mutta myös kaikenlaiset muut korjaus- ja tuunausompelut onnistuvat. Ompelimo sijaitsee (mielestäni) Tampereen kauneimmassa paikassa, eli Pyynikillä, tarkemmin sanoen Pyynikin Trikoon vanhassa kiinteistössä. Perille löytäminen oli todella helppoa, kun katsoin etukäteen Johannan nettisivuilta opastevideon - muutoin se saattanee olla hieman haasteellista!

Johanna
Johannan tekemistä puvuista löytyy kuvia täältä.

Jos mittaustilauspuvun teettäminen kiinnostaa tai tarvitset pukuusi muutoksia tai muodistusta, varaa aika suunnittelutapaamiseen! Johannan nettisivuilta löydät yhteystiedot: johannaparvela.fi

Helman mittausta - onneksi nämä puvut käyvät vielä höyrytyksessä ennen h-hetkeä x)
Olimme sopineet morsiusneitojen aka siskojeni kanssa treffit ompelimolle klo 17. Ja klo 17 siellä olinkin MINÄ! Sitten tuli n. 5-10 min sisään sovitusta Silja ja Sanna (toiselta puuttui oikeat alusvaatteet), seuraavaksi n. 20 min sisään sovitusta Minna ja Alisa (toiselta puuttui jälleen ne alusvaatteet). Enkä ollutkaan kun noin 2 kk etukäteen kertonut, että 1) olkaa paikalla klo 17 ja 2) ottakaa mukaan KENGÄT ja ALUSVAATTEET.


No, onneksi olemme lähes samaa kokoa koko sakki, joten lainaus-käytännöllä saatiin kaikkien sovitukset tehtyä ja mekkojen helmat mitattua. Johanna oli ihanan kärsivällinen - kiitos vielä siitä! Meidän perheelle nämä aikatauluasiat on ollut aina vähän hankalia :'D

Me & Bridesmaids!
Tämä postaus on tehty yhteistyössä Pukuomplija Johanna Parvelan kanssa. Kiitos yhteistyöstä! :)

Terkuin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!