sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Onnenkyynelille

Moikka!

Sain pari päivää sitten mielenkiintoisen kirjekuoren postissa.
Hääsuunnittelu on ollut hieman tauolla nyt ennen kaikkea työkiireiden ja arjen pyörityksen vuoksi, mutta tuo kirjekuori suuntasi ajatuksia taas kohti ensi kesää.

Nyt kun suuret linjat on kutakuinkin kunnossa, olisikin aika siirtyä tarkastelemaan häiden pienempiä yksityiskohtia.

Tuo kirjeen terveisineen lähetti Pirteä paketti.

Pirteä paketti on lahja- ja juhlaliike, jolla on verkkokauppa ja lisäksi pieni noutomyymälä Tampereen keskustassa. Pirteä paketti myy koristeita ja somisteita, ei suinkaan ainoastaan häihin, vaan myös esimerkiksi ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, kaste-/nimenantojuhliin ja syntymäpäiville. Tutustuin Pirteän paketin tarjontaan Tampereen Häämessuilla. Mieleeni jäi erityisesti erilaiset servetit ja ruokaliinat painatuksilla.


Pirteä paketti lähetti minulle ihanat kankaiset ja pitsireunaiset nenäliinat, jotka on tarkoitettu sulhasen ja morsiamen äideille hääaamuna annettaviksi. Sulhasen äidin nenäliinan herkkä painatus osui meillä juuri nappiin, mutta ennen kaikkea humoristisesti.


Sillä...

Meillä on tulevan anoppini kanssa sellainen "inside-vitsi" tuohon kasvatukseen liittyen. Simo kun on aina keksimässä kaikenlaisia pieniä jäyniä ja jekkuja mielestään "PIRISTÄMÄÄN" arkea (ja minä siis vihaan niitä!!! :D), ja aloinkin jo kauan sitten valittaa Simon äidille, että miten te ootte oikein kasvattaneet tämän pojan, ja että olisi kyllä ollut parantamisen varaa!


Oli ihan pakko jo etukäteen näyttää anopille, millaisen nenäliinan hän tulee kirkkoon saamaan, ja hän tajusi heti vitsin ja saatiin hyvät naurut!

Jos servetit tai ruoka-/kahviliinat omalla painatuksella alkoivat kiehtoa, tai kaipaat muuten häihin kivoja koristeita ja somisteita, suuntaa osoitteeseen https://verkkokauppa.pirteapaketti.fi



Kiitos Pirteä paketti! :)

Terkuin,

Ida

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania!! <3 Itsekin olen miettinyt tuollaista nenäliinaa tai korua, tosin vain anopille. Jokin lahja anopille pitäisi hommata, ja tuossa on kyllä vahva vaihtoehto! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä suloiset! Onko vähän luksusta niiskuttaa aitoon kangasnenäliinaan nessujen sijaan :D

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!