torstai 20. huhtikuuta 2017

Valmistujaiset

Heippa!

 

Kuten aiemmin mainitsin, minulla on toisetkin juhlat tässä työn alla - nimittäin omat valmistujaiseni. Koska "tässä nyt on ollut kaikenlaista", ovat järjestelyt jääneet hyvinkin viimetippaan. Tampereelle muuton jälkeen aloinkin siis ensitöikseni selailla juhlatiloja Tampereelta.
Näihin juhliin juhlatilalta vaadittiin:
- noin 40 henkilöä mahtuu istumaan
- saa tuoda omat juomat ja ruuat
- ei kovin kallis tilavuokra
- viihtyisät sisätilat (pitää olla ikkunoita, ei maan alla!)

Koska olin siis todellakin viime tipassa liikkeellä (n. 1.5 kk ennen juhlien ajankohtaa), oli monien juhlatilojen kalentereissa jo täyttä haluamillani viikonlopuilla toukokuussa. Päätin kuitenkin rohkeasti pyytää muutaman tarjouksen paikoista, joilla ei varauskalenteria ollut julkisesti näkyvissä.

 Lopulta lähdin katsomaan paikan päälle Villa Vintti -juhlatilaa Kehräsaareen. Sain jostakin flash backin, että olemme kaasoni Emmin kanssa olleet joskus vuosia sitten kuokkimassa jonkun miehen polttareissa (????) Kehräsaaressa jossakin saunatilassa (:D), ja siitä keksin tarkastella, mitä juhlatiloja Kehräsaaressa olisi nykyään. Villa Vintti osoittautui aivan ihanaksi, ja niinpä varasin esittelykierroksen päätteeksi tuon tilan. Villa Vintissä parasta on isot ikkunat, avarat tilat ja maailman söpöin maisemasauna! Paikan vuokraaja on myös aivan ihana, ja hän ehdotti, että saisin käydä katsomassa tilaa vielä useamminkin jos tarvetta olisi. Kävimmekin anoppikokelaan kanssa eilen testailemassa pöytien asetteluja ja pöytäliinoja sekä suunnittelemassa hieman tarjoilujen asetteluja ja tilojen käyttöä juhlan aikana. Tilaa on niin paljon, että esim. takkahuoneen ajattelin avata vasta myöhemmin illalla, kun "virallisemmat" osuudet on ohi ja bileet alkaa!

Jotta valmistujaisjuhlieni kustannukset eivät nousisi liian korkeiksi tässä häiden alla, keksin (facebook)-kutsuissani pyytää vieraita lahjojen sijasta tuomaan joitakin aineksia (esim. viiniä, olutta, siideriä, viinoja, lantrinkeja) DRINKKIBAARIIN, jonka kokoaisimme sitten kaikkien tuomisista. Syötävät valmistan taustajoukkojeni avustuksella itse. Myös koristelut hoituvat täysin omasta takaa ja rennolla otteella -haha! Jotakin ohjelmaa tietysti myös tarvitaan, ja se onkin tässä vielä työn alla! Siskoni poikaystävä lupasi toimia ainakin DJ:nä -jee! :)

 Tärkeintä itselleni on, että nämä juhlat järjesteltäisiin rennolla otteella ja pienemmällä budjetilla, eikä kaiken tarvitse olla ihan viimeisen päälle! (toisin kuin häissämme :D!). Tämä toisaalta edellyttää myös huomattavasti pienempää vierasjoukkoa, ja jouduinkin rajaamaan kutsuttaviin vain aivan läheisimmät sukulaiset ja kaverit -harmi, koska tietysti haluaisin kutsua ihan kaikki!

Toivottavasti rento asenteeni näiden juhlien suhteen säilyy - etenkin kun aloitan uudessa työpaikassa juuri ennen juhlien pahimpaa järjestelyrupeamaa!

Terkuin,
Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!