torstai 13. huhtikuuta 2017

Tuolihuput & floristin kaipuu

Heips!




Kun on vielä pitkä aika häihin, tulee pakostikin aikoja, jolloin hääjärjestelyt ovat tauolla. Viime aikoina on ollut muiden kiireiden vuoksi juuri tällainen "häätauko"! Olemme mm. muuton lisäksi matkustaneet pitkäksi viikonlopuksi Ouluun kaksipäiväisiin valmistujaisjuhliini! Mukana menossa oli pikkusiskoni ja myös tuleva morsiusneitoni Alisa, joka toimi babysitterinä A:lle hotellissa ja näin ollen mahdollisti meidän illanvieton <3

Meidän juhlalook!

Meillä kaikki isoimmat asiat ovat kuitenkin onneksi jo lukkoonlyödyt: kaasot, bestmanit ja morsiusneidot, hääpaikka ja catering, bändi, valokuvaaja, videokuvaaja, hotellikiintiöt ja joitakin muita yksityiskohtia.

Viimeisimpänä varasin tuolihuput, sillä vaikka juhlapaikassa on käsittääkseni ihan kivat tuolit, haluan yhtenäistää värimaailmaa verhoamalla tuolit kokonaan valkoiseksi. Pyysin tarjouksia eri firmoilta, ja hinta per tuolihuppu vaihteli 1,5 - 4,5 € välillä. Tuohon 4,5 € hintaan olisi sisältynyt myös tuolihuppujen tuominen juhlapaikalle, niiden asentaminen ja juhlien jälkeen niiden riisuminen ja kaikki jälkihuolto. Houkuttelevan helppoa, mutta hinta oli isohkoissa häissämme sen verran suolainen, että päädyimme hakemaan ja asentamaan tuolihuput ja mahdolliset tuoleihin tulevat oheiskoristeet itse ja myös palauttamaan ne juhlan jälkeen, hinta näin ollen on 2€/tuolihuppu ja 0,3 €/rusetti, pesu kuuluu hintaan.

Myös hääauton suhteen on niinsanotusti heitetty "verkot vesille" ja hyvältä näyttää, mutta palaan tähän myöhemmin! :)

Sen sijaan hakusessa meillä olisi vielä taitava ja tietysti hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyinen floristi tai muu kukkataituri, joka suunnittelisi häidemme kukituksen. Erityisesti kattaukseen tulemme tarvitsemaan paljon vihreitä kasveja, ja toki kukkia ja kasveja tarvitaan myös tilojen koristeluun. Lisäksi tietenkin morsiuskimppu, heittokimppu, sulhasen ja bestmanien vieheet, sekä kaasojen ja morsiusneitojen ja morsiuslasten kukkakoristeet, ehkäpä myöskin morsiusparin vanhemmille voisi tulla jonkinlaiset vieheet.... Apua, eurot vaan pyörivät silmissä!

Mutta vinkkailkaapa vaikka kommentteihin tai muussa muodossa, jos teillä olisi suositella hyvää floristia Tampereelta tai lähiseuduilta!

Tämä on KUKKAKUULUTUS!!! :D



P.s. Vitsit mulla on komea mies!!! 

:D

Terkuin,

Ida

2 kommenttia:

  1. Komea on mies, mutta kaunis olet sinäkin juhlalookissasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon 😊
      Välillä on kiva päästä laittautumaan oikein kunnolla! Elämässä ei kyllä voi olla liikaa iltapukujuhlia ❤

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!