maanantai 14. tammikuuta 2019

Sulhanen


Tällä kertaa esittelyssä on sulhasen häälook.

Sulhasellekin on nykyään monenlaista valinnanvaraa elämänsä suurinta juhlapäivää varten.
Erilaisia sulhasen pukeutumisvaihtoehtoja pohdinkin jo vuosi sitten tammikuussa täällä. Meille oli kuitenkin melko selvää jo alusta lähtien, että Simo pukeutuisi smokkiin.


Sovittelimme erilaisia miesten juhlapukuvaihtoehtoja Morsiusgalleriassa tammikuussa 2018, ja alkuperäinen ajatuksemme vain vahvistui. Smokki vain näytti ihan ehdottomasti parhaalta! Valitsimme laadukkaan Cavaliere-smokin. Smokkipaidan yksityiskohdiksi valitsimme musta-hopeat paidannapit, jotka sopivat hyvin yhteen musta-hopeisten kalvosinnappien kanssa. Asukokonaisuuteen kuului tietysti myös smokkivyö sekä musta rusetti. Ostimme kokonaisuuden omaksi, sillä smokille tulisi varmasti käyttöä myös häiden jälkeen.


Sulhasen häälookiin valmistautumiseen kuului edellisenä päivänä parturikäynti ja parran siistiminen, hääaamuna hiustenlaitto ja smokin ja asusteiden pukeminen. Ihanat Helmivillakon eukalyptuksesta ja valkoisesta ruususta tehdyt vieheet asetettiin paikoilleen sulhasen lisäksi bestmaneille sekä hääparin isille kirkossa juuri ennen vihkitoimitusta.

Ai niin, sainhan sulhoni kanssani myös hampaiden valkaisuun Smile Spahan muutamaa viikkoa ennen häitä - osana häälookiin valmistautumista!

Kysyin vielä Simolta, olisiko hänellä jotakin kerrottavaa häälookistaan tai valmistautumisestaan hääaamuna.

"Joo! Vartissa valmiiks!"

Mikä on/oli teidän valintanne sulhasen juhlapuvuksi? Onko/oliko teillä joitain erityisiä yksityiskohtia sulhasen lookissa?

Terkuin,

Ida


2 kommenttia:

  1. Matiakselle tulee myös musta smokki häihin, mutta paita ei ole tuo ihan perinteinen ”raitapaita”. Tosi tyylikkäänä Simokin on teidän häitä viettänyt! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smokki on kyllä niin hyvännäköinen 😍 Tässä on lievä James Bond -addiktio myös taustalla itselläni 😄

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!