lauantai 25. marraskuuta 2017

Hääyö - ja katsausta Tampereen hotelleista

Mmmoi!

Tänään havahduin siihen, että vaikka meillä on häitä varten hotellikiintiöt varattu, ei meillä ole hääyöksi varattu vielä huonetta.

Kolme ehdotonta kriteeriä huoneen suhteen on:

1. Parivuode
2. Kylpyamme > rentouttava ja romanttinen vaahtokylpy yöllä pitkän päivän päätteeksi - ehdottomasti!
3. Aamiainen huoneeseen tarjoiltuna > eikö tää oo aika must?


Niinpä aloin katsastamaan Tampereen keskustan hotellitarjontaa.

1. Lähtökohtaisesti eniten tällä hetkellä kiinnostaisi huone Sokos hotel Tornista, joka kuuluu Tampereen uusimpiin hotelleihin. 

"Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin. " (sokoshotel.fi)


Kuva: sokoshotels.fi

2. Toinen vaihtoehto on sulhasen kestosuosikkihotelli Tampereella, Sokos Hotel Ilves. Aiemmin, kun emme asuneet vielä Tampereella, pääsi S aina työmatkoilla tuohon hotelliin, mutta nyt kun olemme muuttaneet, ovat Ilves-vierailut jääneet. Tässä hotellissa vietimme harjoitteluna kihlajaisyömme!

"Original Sokos Hotel Ilves on valovoimainen maamerkki kaupungin keskipisteessä. Ilves tarjoaa vierailleen modernia ja ylellistä mukavuutta sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla.
Ilves ei ole vain perinteinen hotelli - se on kansainvälinen ja ainutlaatuinen elämyskokonaisuus, joka vie viihtymisen aivan uudelle tasolle. Hotellissa on monipuolinen ravintolamaailma sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa." (sokoshotels.fi)

Kuva: ebookers.fi



3. Aivan erilaisena vaihtoehtona olisi Lapland Hotels Tampere. Emme ole kumpikaan viettäneet siellä yötä aiemmin. Huoneet ovat todella houkuttelevasti sisustetut ja hinnat ovat selvästi edullisempia!
"Lapland Hotels Tampere on mahdollisuus nauttia Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupungin sykettä. Hotellin läheisyydessä sijaitsee mm. Tampere-talo, jossa esiintyvät maailmanluokan artistit ja se toimii myös messujen ja kongressien tapahtumapaikkana. Keskustan  tuntumassa sijaitsevan hotellin 141 huonetta on sisustettu taidolla ja tyylillä vaativammankin matkaajan makuun. Huoneiden design on saanut vaikutteita luonnosta ja Lapin tarinoista. Lapland Hotels Tampereen monipuoliset kokoustilat luovat hyvät puitteet niin pienille kuin isoille kokouksille, juhlille sekä tapahtumille." (laplandhotels.com)

Kuva: s-ec.bstatic.com

4. Vaihtoehtona olisi Scandic-hotellit City tai Station. Stationiin olemme varanneet hotellikiintiöt, ja sinänsä olisi hauskaa olla samassa hotellissa häävieraiden kanssa. Molemmat hotellit on sisustettu modernisti ja käytetty paljon värejä!
Scandic City
"Viihdy Tampereen keskustan hotellissa, rautatieasemaa vastapäätä. Hotellin modernit huoneet, hyvin varusteltu kuntohuone ja hyvä ravintola takaavat rennon vierailun. Hotellissa on myös kahdeksan kokoushuonetta ja langaton internetyhteys kaikissa tiloissa. Tässä Tampereen keskustan hotellissa on ympäristöystävällisyyttä henkivät viihtyisät, modernisti sisustetut hotellihuoneet puulattioineen. Katutason kansainvälistä tunnelmaa huokuva Piazza Foodfactory -ravintola valmistaa herkkuja puuhiiligrillissä niin hotellin asukkaille kuin ohikulkijoillekin. Ravintolan Deli-shopista voit jopa ostaa maistuvia raaka-aineita mukaasi. Poikkeuksellisen hyvin varusteltu kuntohuoneemme tarjoaa oivallisen tilaisuuden huolehtia kunnosta myös matkalla. Rentoutumaan pääset hotellin saunassa." (scandichotels.fi)
Kuva: hotels.com

Scandic Station
"Modernin trendikäs kaupunkihotelli Tampereen ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman ja ostoskatujen vieressä. Hotellissa on rento ravintola, viihtyisä kesäterassi sekä hyvät kokoustilat. Scandic Tampere Station -hotellissa on yhteensä 200 huonetta, joista viidessä on sauna ja parveke. Hotellin katutasossa on rento ja tyylikäs Bistro-ravintola, aulabaari, viihtyisä kesäterassi sekä viisi kokoustilaa. Hotellissa on myös oma parkkihalli, josta on suora yhteys hotelliin, sekä kuntohuone, sauna, Scandic Shop -myymälä ja langaton internetyhteys kaikissa hotellin tiloissa."
Kuva: kokousnet.fi

5. Klassisempana ja historiallisenakin vaihtoehtona on myös Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Tässä hotellissa myös omat vanhempani viettivät hääyönsä v. 89.
"Legendaarinen, kansainvälisen tason loistohotelliksi rakennettu Radisson Blu Grand Hotel Tammer on Suomen kolmanneksi vanhin hotelli. Museoviraston suojelema rakennus sijaitsee kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuisella alueella Tampereen keskustassa. Alkuperäiseen hohtoonsa palautettu Grand Hotel Tammer on valmis hurmaamaan sinut yhtä lailla kuin ensimmäiset vieraansa vuonna 1929. Ikoninen hotelli on majoittanut merkkihenkilöitä marsalkka Mannerheimista Juri Gagariniin. Se on todistanut Suomen historiaa niin loiston kuin vaikeuksien vuosina, seurapiiritanssiaisista hyväntekeväisyyshuutokauppoihin. Tammerin ylelliset puitteet ovat toimineet myös monien elokuvien ja kirjojen tapahtumapaikkana. " (radissonblu.com)

Kuva: bedroomvillas.com
Nyt sitten vain pohdiskelemaan, mihin näistä varaisin huoneen. 
Tavallaan on hieman ristiriitaiset fiilikset myös sen suhteen, kuinka hienon (ja kalliin) huoneen varaisi, jos saavumme paikalle vasta pikkutunneilla... toisaalta yritän järjestää jo etukäteen myöhäisemmän check out:n, jotta huoneesta ehtisi nauttia enemmän ainakin sitten aamusta. :)
Mitä kriteereitä teillä on hääyön suhteen? Aiotteko tässä asiassa panostaa vai pihistää? 

Terkuin,
Ida


1 kommentti:

Kuulen mielelläni kommenttisi!