lauantai 18. maaliskuuta 2017

Hääelokuva ja häiden videokuvaus

Moikka!

Kuten kirjoitin jo aiemmin, itselleni hääpäivän ikuistaminen valokuvin ja videokuvauksella on todella tärkeää. Kuulun juuri niihin ihmisiin, jotka voivat viettää pitkiä aikoja vanhoja valokuvia selaillen ja hauskoja hetkiä muistellen.

Kaasoni Emmi vinkkasi pian kihlautumisemme jälkeen, että oli nähnyt Facebookissa erään yrityksen mainosvideona toimineen ns. häätrailerin. Eli kyseessä on noin 6-10 min mittainen kauniisti ja taidokkaasti kuvattu kooste hääpäivästä. Pitkiä käsittelemättömiä amatööri-häävideoita ei varmasti hääparin (morsiamen?) itsensä lisäksi kovin moni ole kiinnostunut ainakaan useampaa kertaa katselemaan, mutta kompaktin ja taidokkaan häätrailerin katsomalla muistuu päivän kohokohdat ja tunnelmat hetkessä mieleen.

Joten halusin ehdottomasti häätrailerin.

Tutkailin netistä erilaisia media-alan yrityksiä, jotka tarjoavat hääkuvausta ja häätrailereita. Häätrailerien hinnat olivat paikoitellen to-del-la kalliitakin! Sain lukuisia silmienpyörityksiä kavereilta ja tuttavilta, kun esittelin ajatustani häätrailerista...

Lopulta löysin yrityksen, joka tarjoaa pakettia, johon kuuluu SEKÄ hääelokuva eli 45-90 min mittainen loppuun asti viimeistelty häävideo ETTÄ 5-7 min mittainen häätraileri! Mikä parasta, tämän yrityksen häävideo palkittiin viime vuoden 2016 parhaana. Kilpailun järjestivät Häät-lehti, Häät.fi, Rajala Pro Shop, Color-Kolmio sekä Suomen Ammattivalokuvaajat ry. Ja tämä yritys on Strand MediaLabs Oy.

Ja tässä on se viime vuoden parhaana palkittu häävideo:

"Rakastan Sinua hurjemmin" from Tapio Ranta on Vimeo.

Aivan upea mielestäni.

Otin tähän yritykseen yhteyttä, ja onneksemme hääpäivämme oli heillä vielä vapaana. Varausmaksu on nyt maksettu ja homma sovittu, eli voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen, kun saan kuin saankin hääelokuvan ja sen häätrailerin!

Parasta tässä on se, että kun olen täysin vakuuttunut kuvaajan ammattitaidosta, minun ei tarvitse hääpäivänämme uhrata ajatustakaan sille huolelle, tuleeko häiden videoinnista toiveideni mukainen.

En malta odottaa... :)

Terveisin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!