lauantai 28. tammikuuta 2017

Häiden väriteema

Moikka!

Tänään olen koittanut miettiä, mitkä meidän häiden teemavärit voisi olla.

Koska niiden päättäminen jo alkuvaiheessa on käsittääkseni _tärkeää_!
Tämä siksi, että vasta teemavärien päättämisen jälkeen voi alkaa tekemään jonkinlaisia konkreettisempia suunnitelmia häiden visuaalisen puolen suhteen!

En siis halua, että olisi joku yksi väri (kuten kamalimmillaan joku turkoosi), jota sitten kaikki mahdolliset (kamalimmillaan sulhasen kauluspaitaa tai kravattia myöten) olisivat, vaan harmonian vuoksi valitsisimme muutaman teemavärin, joita sitten pyrkisimme noudattamaan koristeluissa, kattauksessa, kaasojen ja morsiusneitojen puvuissa, hääkimpuissa jne.



Aluksi olin varma, että vaaleat pastellisävyt, kuten beige, vaalea harmaa ja vaalea roosa olisivat valintamme. Pinterestissä seikkailtuani aloin kuitenkin yhä enemmän ja enemmän tykästymään myös vihreään, sellaiseen luonnolliseen, kasvien vihreään. Koska meillä on kesähäät, vihreitä kasveja olisi myös helposti saatavilla osaksi juhlapaikan koristelua sekä kattausta.
Vihreät kasvit raikastavat yleisilmettä, ja tuovat mielestäni myös rentoutta koristeluun!




Jotta emme kuitenkaan juhlisi viidakossa, ihastuin myös ajatukseen kullasta yhtenä teemavärinä. Kulta loisi osaltaan juhlallisuutta ja arvokkuutta. Kulta ja vihreä ovat myös aika veikeät yhdessä!








Mutta tottakai se hempeä roosa myös... <3
Koska rakkaus, koska herkkyys, koska pehmeys, koska pörröiset pupuvauvat ja hattarapilvet.

Ja tottakai asiallinen ja puhdas valkoinen, joka tulee automaattisesti mukaan morsiuspuvussa mutta myös pöytäliinoissa ja astioissa, kuin myös juhlapaikan seinissä.

Olisiko se siinä: roosa, kulta, vihreä ja valkoinen ?

Luulin tämän teemaväriasian päättämisen olevan hankalampaa?
Ei siihen tarvittu kun pullollinen Solia limellä, puolikas Castello-juusto voileipäkeksien kera sekä yksi Runebergin tonttu...



Seuraavaksi pitänee käynnistää morsiusdieetti...


Love,

Ida

Kuvat

2 kommenttia:

  1. Hyvältä suunnitelmalta vaikuttaa! Tuon vihreä on just raikas ja ihana! Kiva lukea tämmöstä "hömppää". Ite ainakin silloin sain paljon inspistä hääblogeista, kun omia häitä suunnitteli. Meillä oli teemaväreinä vaaleanpunainen ja vaalea harmaa, tietty sitten valkoista mukana. :)

    VastaaPoista
  2. Siis tää on parasta vastapainoa töille ja kaikelle stressaavalle, kun alkaa intensiivisesti miettiä vaikka juuri värivalintoja tai drinkkibaarin koristeluita tai hääkutsujen tematiikkaa :DD Teidän värivalinnat on kyllä ollut harmoniset ja kauniit! :)

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!