sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Vuosikatsaus 2018 - osa 4

Heippa!

Vuoden vaihteen kunniaksi viimeinen osa vuosikatsauksesta 2018, olkaat hyvät!


Lokakuu: Häiden cocktail-tilaisuus ja sekä kattauksen yksityiskohdat


Kun vihkiminen oli onnistuneesti takanapäin ja hääpotrettikuvat otettu, pääsimme siirtymään vieraittemme keskuuteen. Olimme järjestäneet vieraille odotteluajalle jenkkityylisen cocktail-tilaisuuden, josta kerroin kuvien kera täällä. Ideana oli päästä hetkeksi rentoutumaan vihkimisen jälkeen ja tutustumaan muihin vieraisiin kylmien drinkkien ja herkullisten cocktail-palojen äärellä.


Häiden kattaus oli yksi asia, jota stressasin etukäteen aika paljon. Syynä oli se, että aluksi ajattelin bookata meille hääsomistuksen, mutta lopulta päädyinkin suunnittelemaan kattauksen itse. En ole kovinkaan tee-se-itse-ihminen, eikä itseluottamus tältä osin ollut kovin suuri. Koin kuitenkin todellisen onnistumisen tunteen, kun lopputulos oli juuri sitä, mitä olin toivonut <3


Marraskuu: Morsiamen look sekä herkullinen häämenu


Morsian-postauksessa paljastin, mistä elementeistä oma häälookini koostui, ja mitä palveluntarjoajia käytin apunani. Erityisesti hääpukuuni olin todella tyytyväinen, sillä selkeimpänä toiveenani oli pitsiset pitkät hihat. En kuitenkaan löytänyt sellaista pukua, jossa nämä hihat olisivat olleet, ja puku olisi ollut istuva ja oikeanlainen muiltakin osin.


Ratkaisun ongelmaan antoi lopulta Morsiusgalleriasta hankkimani pitsibolero, jonka puin vihkimisen ajaksi, ja riisuin myöhemmin hääjuhlassa. Tavallaan sain täten saman illan aikana kaksi erilaista hääpukua!


Häämenun esittelin postauksessa, jossa kerroin myös pitopalvelun suhteen tapahtuneista yllättävistä käänteistä! Ruoka maistui kaikille, ja siinä oli juuri sitä toivomaamme twistiä - ei ihan perinteistä, vai miltä kuulostaa esimerkiksi mustikkagraavattu lohi  wasabi-aiolilla tai lakritsileipä?


Joulukuu: Toivepostaus


Kirjoitin ensimmäisen toivepostauksen, sillä sain lukijalta idean esitellä juhlatilaamme ennen ja jälkeen koristeluiden. Eniten sähköpostia olenkin saanut morsiamilta, jotka tulevat juhlimaan omia häitään samassa juhlapaikassa kun me, ja haluavat kysyä jotakin asiaa. Siksi olikin ilo tarjoilla meidän vinkkejä koristeluihin!


Lisää postaustoiveita otetaan vastaan! Monta aihealuetta onkin vielä kokonaan käsittelemättä - onneksi, sillä saan jatkaa häähuumassa vielä pitkään! :)


Vielä muistutuksena!


Vuoden 2019 hääblogiäänestys päättyy huomenna, ja nyt on viimeiset mahdollisuudet käydä äänestämässä suosikkiblogiaan. Tämä on ainoa suomalainen hääblogien ns. Blogi Awards, ja siksi me hääbloggaajat olisimme todella kiitollisia, jos saisimme runsaasti ääniä mukaan kisaan lukijoilta!


Äänestämään pääset täältä!

Ja hei, lähdethän mukaan 19.-20.1.2019 vuoden suurimmille Love Me Do -häämessuille?

Terkuin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!