perjantai 25. tammikuuta 2019

Love Me Do Winter Fair 20.1.2019

Moikka!

Sunnuntaina 20.1. nousin junaan jo kukonlaulun aikaan klo 7.07 Tampereelta. Silmissä oli kuitenkin unihiekan sijaan vaaleanpunaiset sydämet, sillä määränpääni oli Kaapelitehtaalla järjestettävät Suomen suurimmat häämessut - Love Me Do Winter Fair 2019!

Junamatka kului aamiaista syöden, ja klo 9 aikaan olinkin jo Helsingissä. Suuntasin siitä Kiasmalle, josta Kovasen minibussi tuli meitä bloggareita hakemaan. Ihanan helppoa!

Kaapelitehtaalla meitä oli vastassa ihana Our Romanssi -blogin Tiina, joka toimi blogiemäntänä tämän talven hääblogimiitissä. Suuntasimme blogiloungeen kuoriutumaan toppavaatteistamme ja jättämään ylimääräiset kantamukset. KP Catering viimeisteli vielä upeaa brunssiamme, joten me suuntasimme valokuvaukseen All Walls Collectiven fantasiaseinälle taidemuotokuvia varten!





Seuraavaksi nautimme herkullista aasialaistyyppistä brunssia à la KP Catering. Tarjolla oli myös Henkell & Co.:n kuohuviiniä ja alkoholittomia virvokkeita Laitilan virhoitusjuomatehtaalta. Maistuvan brunssin ääressä esittäydyimme toinen toisillemme, ja kerroimme myös häistämme joitakin mielenkiintoisia yksityiskohtia. Meitä rouvia istui pöydän ääressä kolme, muilla häät häämöttivät vielä tulevaisuudessa.


Kun vatsat oli täynnä, lähdimme yläkertaan Kotimaiseen häämuotinäytökseen. Saimme etuoikeutetusti istumapaikat eturivistä, josta pääsimme nappaamaan kuvia ja videoita suosikkipuvuistamme. Videoita näytöksistä on Instagram-tililläni Love Me Do -kohokohdissa!


Seuraavaksi koitti yksi suosikkiohjelmanumeroistani, eli Miraque Magneettiripsien info ja opastus. Saimme myös omat magneettiripset mukaamme - ihan huippua! Opimme, että magneettiripset ovat ratkaisu ongelmaan esim. ripsiliimoille allergisoituneille, eivätkä ne sisällä myöskään nikkeliä! Magneettiripsien asettaminen vaatii hieman harjoitusta, eikä harjoittelua kannattane aloittaa vasta 5 min ennen juhlia! Asettamisen voi tehdä sormin, tavallisin pinsetein tai erityisesti magneettiripsille suunnitelluilla erityispinseteillä. Blogini Instagramissa on kohokohdissa niinikään Miraquen ammattilaisen opetusvideo ripsien asentamisesta!


Ripsiopetuksen jälkeen pääsimme kiertelemään vapaasti messuilla. Siskoni tuli ystävänsä kanssa myös messuilemaan, ja etsin tieni heidän luokseen hulinassa. Kävimme noutamassa ihanat aforismiruusut VALO FILMS -valokuvaajien pisteeltä. 


Kävin myös Ilona Luonkos -standilla tutustumassa heidän uutuustuotteeseensa, ihonpuhdistuskakkuun, ja sain myös mukaani oman ihonpuhdistuskakkuni. 




Kiersimme myös Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja äänestimme suosikkejamme. Tuo alin olisi aika upea syys- tai talvihäihin, ylemmät kaksi taas kevät- tai kesähäihin!


Yläkerran Kattausmaailmassa katsastimme erilaisia hääkattauksia. Täytyy sanoa, että useat kattaukset oli (ehkä tarkoituksellakin) aika runsaita ja nauroimmekin siskoni kanssa, että tällaisten kattauksien ääressä pitäisi nähdä vaivaa pystyäkseen keskustelemaan esimerkiksi pöydän toisella puolella istuvan kanssa kaikkien niiden härpäkkeiden läpi. Suosikkini kattauksista oli kuitenkin Ihana Kukkanen -yrityksen vaaleanpunainen ja ruusujentäyteinen kattaus.

Licor 43 oli kuulemma herkullista ja hyvä vaihtoehto perinteisille kahviaveceille ainakin kesähäihin!
Päivän päätteeksi pääsimme ihailemaan lisää häämuotia Kansainvälisessä häämuotinäytöksessä. Etenkin loppua kohden näytöksen puvut menivät aina vain rohkeammiksi ja värikkäämmiksi - mahtavaa! Videoita tästäkin Instassa!


Häämuotinäytöksen jälkeen julistettiin Vuoden Hääblogi 2019 -kilpailun voittajat. Vuoden hääblogi 2019 -tittelin sai ansaitusti Mon Rêve d'Amour, Vuoden Hääblogi 2019 Median suosikki eli hääbloggareiden itse keskuudestaan valitsema blogi on ihana Kristallihäät ja Vuoden Hääblogi Kunniakirja 2019 ojennettiin bloggariyhteistyöviikonkin keskineelle Bridelisa -blogille. Suuronnittelut tytöille! <3 Ja paljon paljon kiitoksia myös kaikille Ida's daydream -blogia äänestäneille! Lukijaäänestyksessä taisin sijoittua kuudenneksi :)


Ennen kotiinlähtöä saimme vielä goodiebagit, joissa oli kaikenlaista ihanaa! Erityisesti mieleeni jäi  Calligraphenin ihana tuotepaketti, jossa oli mm. juhlaviiri, jättiläiskonfetti-ilmapallo, Team Bride -tatuointeja ja -ilmapalloja sekä söpöjä pahvipillejä ja -lautasia sekä ruusunterälehtikonfettia. 30-vuotisjuhlat olisi tänä vuonna edessä, nämä tulevat kyllä käyttöön! Saimme myös Häät -lehden, Häät ja Juhlat -lehden, sekä juomamaistiaisia ja Viking Linen tarjouskupongit. Kyllä oli paljon kantamuksia mukana kotimatkalla!

Kiitos Love Me Do ja yhteistyökumppanit sekä muut hääbloggarit ihanasta päivästä!

Terkuin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!