perjantai 18. tammikuuta 2019

Love Me Do -messut 19.-20.1.2019

Saan ilokseni todeta, että hääblogini on päässyt kärkikymmenikköön Vuoden hääblogi 2019 -kilpailussa. 

Se tarkoittaa myös, että sain kutsun Love Me Do:n hääblogimiittiin tulevana sunnuntaina 20.1.2019 kaapelitehtaalla. Ja mitä hääblogimiitti sitten tarkoittaa - bloggarikollegoiden tapaamista, herkullista ruokaa ja juomaa, keskustelua häistä (tulevista ja jo vietetyistä), uusimmista häätrendeistä sekä paljon muuta. Nämä tulevat olemaan 3. Love Me Do -häämessut, joille osallistun. Nyt voin jo sanoa, että tiedän siitä tulevan mahtavaa. Tulevana sunnuntaina messuilla julistetaan myös se Vuoden Hääblogi 2019: yleisön sekä median valinnat!

Hääblogimiitin ja Vuoden Hääblogin julkistamisen lisäksi odotan tämän vuoden Love Me Do Winter fair -messuilta paljon muutakin.

Kuva: Lovemedo.fi

Kotimainen ja kansainvälinen häämuotinäytös: 


Love Me Do -messuilla on panostettu häämuotinäytöksiin. 


Tarjolla on perinteisesti ollut skumppaa, musiikki soi ja upeasti stailatut mallit esittelevät uusimpia hääpukutrendejä. Näihin häämuotinäytöksiin en kyllä kyllästy ikinä! Hääpuvut ovat muutenkin jotain niin ihanaa, että niitä voisi tuijottaa tuntikausia.


Magneettiripset ja niiden käyttö -workshop:


Olen jo pitkään pohtinut magneettiripsien hankkimista. Minulla on volyymiripset muutenkin, mutta joskus jos aikataulu ei anna periksi huollattaa niitä 3 viikon välein, saattaa spesiaalitilanteisiin tarvita vähän pikakorjausta. Tavallisten irtoripsien ripsiliimaa ei ole kiva irrotella pidennyksistä jälkikäteen, joten olisikohan magneettiripset ratkaisu tähän ongelmaan?

Kattausmaailma:


Toinen toistaan upeammin ja persoonallisemmin somistettuja hääkattauksia, joista voi ottaa vinkkejä tuleviin häihinsä - tai vaikka napata käyntikortin matkaan ja palkata juuri kyseisen somistuksen tehneen hääsuunnittelijan mukaan omaan häätiimiinsä!


Ständeillä kiertely ja kilpailut:


Rakastan myös kierrellä messuilla ihan vain eri näytteilleasettajia katsellen ja heidän kanssaan häätrendeistä keskustellen. Monilla näytteilleasettajilla on myös kilpailuja, ja arvatkaa: siskoni voitti viime talven Love Me Do -häämessuilla oman timantin! Huippua! Messuilla on ollut myynnissä myös erilaisia iltapukuja ja ihania koruja ja asusteita, jotka sopivat mainiosti muihinkin kuin häätilaisuuksiin.


Vaikka siis omat häämme on jo tanssittu, enkä ole kenenkään muunkaan häätiimissä ajankohtaisesti mukana, lähden erittäin innoissani messuilemaan jälleen kerran! Tulkaa moikkaamaan, jos satutte bongaamaan! :)

Mittava näytteilleasettajien lista sekä messuinfo löytyy täältä.

Lähde mukaan häähuumaan!

Innostunein terkuin,

Ida

Kuvat edellisiltä Love Me Do -messuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!