maanantai 29. tammikuuta 2018

Tampereen Häämessut 2018 tulevat!



Moikka!

Ehdin jo täällä julistaa, että nyt on häämessut ohi ennen meidän omia häitä, mutta onnekseni näin ei sittenkään ole. Seuraavat häämessut ovatkin lähempänä, kuin arvasinkaan, nimittäin kotikaupungissamme Tampereella!

Tampereen häämessut järjestetään 10.-11.2.2018 Tampere-talossa!
Tapahtuman viralliset nettisivut löydät osoitteesta: http://tampereenhaamessut.com/

Kuva: https://www.facebook.com/tampereenhaamessut/
Pääsylippu on 15€/hlö, ja kahden hengen kimppalippu on ennakkoon ostettuna 24€. Alle 12-vuotiaat pääsevät messuille mukaan ilmaiseksi.

Olen vieraillut näillä messuilla kerran aikaisemmin, mutta siitä on monta vuotta aikaa! En ollut tuolloin todellakaan menossa naimisiin, vaan lähdimme vain fiilistelemään hääjuttuja ja katsomaan ihania morsiuspukunäytöksiä.

Näytteilleasettajia on kymmeniä mm. pukeutumisen, kauneuden- ja terveydenhoidon, sormusten ja korujen, kukkasomisteiden, juhlapaikkojen ja catering-yritysten, hääkakkujen, painotuotteiden, askartelun ja koristelun, valokuvauksen ja videokuvauksen, ohjelmapalveluiden ja musiikin, lakiasioiden, hääsuunnittelun, häälehtien ja vihkimisen osalta. Eli siis kaiken sen osalta, mitä hääjärjestelyissä tulee huomioida! Listan näytteilleasettajista löydät täältä.

Lisäksi ohjelmalavalla tulee olemaan muotinäytösten lisäksi tietoiskuja häiden järjestämiseen liittyen non-stop -luentoina. Lavan ohjelman löydät täältä.
Kuva: http://tampereenhaamessut.com/tervetuloa-tampereen-haamessuille/

Mitä itse odotan erityisesti Tampereen Häämessuilta?

- Häämeikki ja hääkampaus: Palveluntarjoaja on jo valittu ja varattu, mutta lähden hakemaan messuosastolta sekä IHANA -kauneuskeskuksen järjestämältä luennolta inspiraatiota siitä, millainen meikki ja kampaus sopisivat itselleni, morsiuspukuuni sekä häiden tunnelmaan. Jotakin osviittaa minulla jo on mielessäni. Monesta paikasta olen kuitenkin lukenut, että paras häämeikki vastaa arkimeikkiäsi huoliteltuna versiona. Itse kuitenkin rakastan esim. tummaa silmämeikkiä, jota en todellakaan arjessa käytä.

- Korut: Vihkisormus on jo valittu ja tilattu, ja lisäksi korvakorut löytyi viimeisimmiltä häämessuilta. Kuitenkin jokin rannekoru ja ehkä myös kaulakoru voisivat sopia häälookiin, ja inspiraatiota näihin haen messujen kultasepänliikkeiden ständeiltä. Kultasepänliikkeitä on messuilla mukana 14 kpl, joten valinnanvaraa tulee olemaan varmasti!

- Koristelu ja askartelu: Olen useamman kerran maininnut täällä blogissa, että olen toivottoman huono keksimään askarteluja tai tekemään DIY-koristeita. Messuinfossa luvataan huikeita askarteluvinkkejä, ja ne tulevatkin todella tarpeeseen.

- Hääkakut: Olen tilannut eräältä hääkakkuja tekevältä yritykseltä koemaistelun meille ensi viikolle. Mikäli maistelu johtaa hääkakun tilaukseen, on meillä kakuntekijä on hankittuna, mutta visiota siitä, millaista kakkua ulkonäöllisesti toivomme, lähden etsimään messuosastolta. Näytteilleasettajista etukäteen tuttuja ovat mm. Linkosuo, josta olemme useampiin perhejuhliin jo aiemmin kakkuja tilanneet, sekä useiden tuttavien kehuma Purppurahelmi, josta pyysinkin hääkakkutarjousta, mutta meidän hääviikonloppumme oli silloin jo bookattu! Kannattaa siis (tässäkin asiassa) olla ajoissa liikkeellä!

- Kattaukset: Kattaus on pääosin meillä suunniteltuna, mutta vielä tarvitaan paljon lisää koristeita ja pienet yksityiskohdat esim. noutopöytään ja baaritiskille ovat vielä etsinnässä. Häämessuilla tulee olemaan Ideasali, jossa on yli 10 erityylistä kattausta, jotka aion käydä katsastamassa.
Kuva: http://tampereenhaamessut.com/tervetuloa-tampereen-haamessuille/

- Miesten pukeutuminen ja valmistautuminen: Tämä on tämän vuoden Tampereen Häämessujen pääteema. Sulhasen vaatetus on meillä valittuna ja tilattuna, mutta erit. sulhasen muu valmistautuminen ja pukeutumisen yksityiskohdat kiinnostavat. Lisäksi eräs toinen pikkumies tarvitsisi vielä puvun, joka varmaankin tässä tilanteessa olisi järkevintä vuokrata. Messuille on tulossa ainakin pukuvuokraamo Kavaljeeri, joka vuokraa myös lasten pukuja!
Kuva: https://kavaljeeri.com/pukuvalikoima

Yritin jo aiemmin markkinoida S:lle jotakin "sulhasen ehostus" -pakettia esim. kampaamossa (sis. mm. parranajo, hiustenlaitto ja tarv. puuterointi?!), mutta toistaiseksi S ei ole ollut siihen haluakas :D

- Muotinäytökset: Oi ihanat häämuotinäytökset, joista olen saanut nauttia viimeisten kuukausien aikana enemmän kun koko tähän astisen elämäni aikana, mutta joihin en vain kyllästy koskaan!

Mukana messuilla on myös Häät-lehti, jonka uudistetuilta nettisivuilta löytyy häiden suunnitteluun tehty työkalu, Hääpolku.

Parin viikon päästä siis kerään kaasot kasaan ja suuntaamme messuilemaan! Tule moikkaamaan, jos bongailet meidät messuilta! :)
Pukeutumisen osalta mukana mm. Zazabella, kuva täältä, .

Terkuin,

Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!