sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Mennään naimisiin -häämessut PART 1

Huomentapäivää!

Eilen oli ihan huippu päivä, kun suunnattiin koko perheen ja siskoni/morsiusneitoni Minnan voimin Helsinkiin Wanhaan satamaan Mennään naimisiin -häämessuille! Olin saanut kutsun hääblogimiittiin, joka alkoi klo 10.

Olimme paikalla aika tarkalleen klo 10, ja heti aulassa oli vastassa Cuttig The Cake Together -blogin Sanni ja Filosofin morsian -blogin Jonna. Siirryin blogiloungeen, jossa olikin pari tuttua kasvoa syksyn häämessuilta, ja paljon uusia.

Ensin saatiin skumppalasit käteen, ja tervetulotoivotusten jälkeen päästiin nauttimaan ihanaa Theron Cateringin valmistamaa aamiaista. Kaikki oli niin ihanasti laitettu esille! Suosikkini oli vohveliin pakattu lohitahna!

Seuraavaksi juteltiin muiden bloggareiden ja VIP-liput messuille voittaneiden tulevien morsianten kanssa hääsuunnitteluista, milloin kenelläkin on häät, mitä on jo tehty ja mitä tekemättä, mitä odotuksia näiden messujen suhteen kaikilla oli. Oli kiva kuulla muidenkin häävalmisteluista, ja tällä kertaa kuuluin niiden joukkoon, joilla häät olivat ensimmäisten joukossa -jo tänä kesänä!

Seuraavaksi kaksi suomalaista nuora suunnittelijaa, Ira Kostoulas sekä Katariina Tuttavainen kävivät kertomassa meille uniikkipuvun teettämisestä sekä pukujen korjausompelusta. Paljon uutta infoa tuli. Pääpointteina uniikkipuvun teettämisestä jäi mieleen.

1. Selaa eri suunnittelijoiden mallistoja internestistä - vertaile suunnittelijoiden erilaisia tyylejä.
2. Ole ajoissa liikkeellä! Ota rohkeasti yhteyttä!
3. Sinulla ei tarvitse olla selkeää näkemystä siitä, mitä tarkalleen ottaen haluat: suunnittelijan kanssa voidaan myös lähteä hahmottelemaan oikeaa mallia, ja töihin ruvetaan vasta, kun tulos miellyttää molempia osapuolia!
4. Tulossa oleva trendi on viitat ja ilmavat olkapäähunnut.
5. Hintahaarukka vaihtelee todella paljon sen mukaan, mitä lähdetään tekemään: kangasmateriaalit, kirjailut yms. vaikuttavat hintaan. Hintahaarukka on 1500-2500 e.
6. Korjausompeluissakin kannattaa olla ajoissa liikeellä varausten suhteen, joskin itse korjaukset kannattaa tehdä lähempänä hääpäivää (erit. jos olet häädieetillä suuntaan tai toiseen). Korjausompelusovitukseen tulisi olla kaikki kengät, sukkahousut, alusvaatteet yms, jotka hääpäivänäkin puet, valmiiksi hankittuna ja mukana sovituksessa!

Seuraavaksi oli aika suunnata häämuotinäytökseen, johon meillä oli eturivin paikat varattuna - siistiä! Pukuja oli todella monia, ja aionkin esitellä nyt vain mieleenpainuvimmat!

1. Vartalonmyötäisin
White Dress Stockmann

2. Prinsessaunelma
Kaunis Morsian -hääpukuliike

3. Rokkimimmin rohkea valinta
Atelier Tanja Lahti

4. Kaksiosainen hääpuku
Heidi Tuisku, Ateljé Tuhkimotarina

5. Erikoiset hihat
Morsiuspukuliike Josefiina

6. Smokki sulhaselle (mm. meidän valinta!)
Gasell GP


Seuraavassa postauksessa paljastan, minkä suuren hankinnan tein messuilla ja mitä kaikkea sain kotiinviemisiksi hääblogimiitistä!

Terkuin,

Ida

p.s. TÄNÄÄN ON VIIMEINEN PÄIVÄ AIKAA ÄÄNESTÄÄ VUODEN HÄÄBLOGIA 2018! Käykää antamassa äänenne <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!