tiistai 23. tammikuuta 2018

Love Me Do -messut 21.1.2018

Hei!


ElinaK:n glitterpisteellä kävi kuhina!

Love Me Do -häämessut ovat nyt takana päin, ja nämä saattoivatkin olla viimeiset häämessut ennen meidän häitä!

Päivä starttasi klo 6.10 herätyskellon soittoon, jonka jälkeen kiireesti ylös, meikkiä ja hiuslakkaa, pikakahvi, pikapuuro ja autoon. Kyytiläisinä oli kaksi morsiusneitoani, Minna ja Alisa. Päivä alkoi kirkastua kivasti matkan aikana, ja saavuimmekin hyvissä ajoin Kaapelitehtaalle Helsinkiin.


Pääsimme ensimmäiseksi blogiloungeen, jossa meille oli tarjolla ihana tapas-tyyppinen brunssi Zesta Zannonin loihtimana. Esillepano oli mielestäni aivan ihana, puutarhajuhlamainen - lasipurkkeja ja ei liian aseteltua! Tällainen olisi nimenomaan S:n suosikkibrunssi! Kuohuviiniä oli tarjolla pisteenä iin päälle!


Klo 11.30-13.00 meillä oli aikaa kierrellä messuilla. Kuten kirjoitin aiemmin täällä, olin kutsunut messuille Minnan ja Alisan lisäksi myös kaasoni Emmin sekä kaksi muuta morsiusneitoani, Siljan ja Sannan, sekä äitini, joka oli luvannut kustantaa morsiusneitojen puvut <3 Kaksi muuta kaasoani eivät nyt päässeetkään lähtemään mukaan -harmi!
Gladis-mekkoja

Koska vapaata messuaikaa oli rajallisesti, suuntasimme heti Gladis.fi:n mekkoständille. Valitsimme muutamia kivoja malleja, ja sitten ei muuta kun sovittelemaan. Ajatuksena oli, että kaikille tulisi siis samansävyiset, mutta eri malliset mekot, mutta toisin kävikin lopulta! En halua vielä paljastaa, millainen on morsiusneitojeni look, enkä itse asiassa voi antaa edes sneak peekia, sillä laitoimme mekot tilaukseen sellaisella värillä, jota ei ollut mallikappaleena.

Myös kaasoni Emmi löysi helposti itselleen kauniin juhlamekon häihin. Puku on mielestäni klassisen kaunis ja simppeli, ja sitä voi hyvin käyttää myös häiden jälkeen muissa tilaisuuksissa. Laulajillahan ei ole koskaan liian montaa esiintymispukua vaatekaapissa!

Kun puvut olivat löytyneet, jäi meille vielä pieni hetki aikaa kiertää messuilla. Suuntasimme ElinaK:n glitter-pisteelle, sillä olin saanut heiltä etukäteen sähköpostia bloggareille jaettavasta tuotenäyteestä! Glitter-pisteellä sai ilmaiseksi glitter-ehostuksen, ja istuhdimme Emmin kanssa meikkituoleille! Innostuimme glittereistä niin, että teimme saman tein myös ostoksia ständillä!

Seuraavaksi alkoi kansainvälinen häämuotinäytös. Bloggaajille oli varattu istumapaikat eturivistä paraatipaikoilta. Tässä näytöksessä oli selvästi haettu rentoa ja menevää tunnelmaa ja mallit hymyilivät leveästi, tekivät pyörähdyksiä ja muuta hauskaa lavalla vakavan edes-takas-kävelyn sijaan!
Lillian West ja Karhujään jääkukka
Sincerity, Glamour Lahti, Valkoinen Kreivitär

Muotinäytöksen jälkeen ehdimme pikaisesti kiertää kattauskilpailun läpi. Itse en oikein osannut päättää suosikkiani tällä kertaa! Sen sijaan kaasoni Emmi ihastui Maison Helsinki Boutique:n kattaukseen, joka oli kyllä todella runsas ja kaunis.

Maison Helsinki - Kaasoni suosikkikattaus!
Seuraavaksi olikin aika häähuutokaupan sekä jännittävän blogikilpailun voittajien julistamisen, mutta tästä kerron enemmän seuraavassa postauksessa!

Messut päättyivät kotimaiseen häämuotinäytökseen, jota olinkin odottanut ennen kaikkea! Irina Rogusinan puvut jäivät erityisesti mieleeni. Rogusinan pukuihin ihastuin jo syksyn Love Me Do -messuilla, ja Rogusina voittikin vuoden suomalaisen hääpukusuunnittelijan tittelin vuosimallia 2017! En ihmettele yhtään <3 Mikäli olisin teettänyt morsiuspukuni, olisin varmasti lähestynyt Rogusinaa asiassa!
Tässä puvussa oli ihana tiukka korsetti ja keveän ilmava runsas helma!

Irina Rogusina - tämän puvun kankaassa oli ihana kimallus!
Heidi Tuisku - Mustaa glitteriä <3

Ihana!
Päivä sisälsi niin paljon kaikenlaista, että loput kerron seuraavassa postauksessa!

Karhujään jääveistos sisäänkäynnillä

p.s. Terkkuja Oulusta! Käy kurkkaamassa Intagramissa, millaisen yllätyksen S oli järjestänyt hotellihuoneeseen :)


Terkuin,

Ida

4 kommenttia:

  1. Oli kyllä kaikenkaikkiaan superhyvät messut ja blogimiitti, harmi että aika meni niin nopeasti!

    Irina Rogusina on kyllä todella taitava, vieläkin harmittelen etten tilannut pukua häneltä :D Toisaalta taas puku, jonka olisin halunnut, olisi voinut tulla vähän liian kalliiksi, vaikka Irinan lähtöhinta puvuissa onkin edullisempi, 1400.

    Toi musta glitterpuku oli kyllä mykistävä :o <3

    Minkä väriset kaasojen mekot valitsitte? Minusta on just hyvä, että mekot ovat keskenään täysin samanlaisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatus uniikista hääpuvusta on kyllä ihana, mutta loppujen lopuksi haluaisin teetättää jonkin muun kuin hääpuvun, mikäli uniikkipuvun ostaisin! Silloin se olisi käytössä muulloinkin kuin kerran elämässä! (Ellei mene uusiin naimisiin samassa koltussa :,D)

      Kaasojen mekot ovat vanhaa roosaa, se oli uusi väri valikoimassa! Me vaihdellaan paljon vaatteita siskojen kanssa ja jos kaikilla olisi eri puvut, olisi ollut paljon vaihtoehtoja joista valita eri tilaisuuksiin mutta ehkä tosiaan morsiusneidoille sopii kivasti samat puvut kaikille :)

      Harmi, kun ei oo enää häämessuja/blogimiittejä tiedossa ennen häitä!!

      Poista
    2. Oikeastaan on paljon parempi vaihtoehto että teettäisi tosiaan puvun jota tulee useammin käytettyä. :) Olenkin miettinyt että jos juhlapuvun ikinä teetän, niin Irinalla.

      Vanha roosa kuulostaa ihanalta väriltä!

      Poista
    3. Pitäisköhän lyöttäytyä sellaiseen seuraan, että olisi niitä
      Iltapukujuhlia vähän useammin!? :D

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!