torstai 10. lokakuuta 2019

Karkkibuffet



Karkkibuffet oli erityisesti sulhaselle yksi häiden must-have. Ei siksi, että häissä nyt vaan on IN olla karkkibuffet - vaan koska hän yksinkertaisesti rakastaa karkkeja! Ja erityisesti Geishoja. Koska halusimme ihanan hääkakkumme ainoaksi makeaksi herkuksi kahvipöytään, oli kiva, että makeaa oli tarjolla kuitenkin lisäksi vielä karkkien muodossa.

Karkkibuffet avattiin silloin, kun kahvitarjoilukin alkoi, ja sen jälkeen karkkeja oli mahdollista sieltä hakea häiden loppuun asti.


Yleensä en ole mikään suuri romantikko, mutta karkkibuffetin halusin vetää ns. överiksi romanttisuuden suhteen. Karkkeja tarjoiltiin IKEA:n kannellisista lasipurkeista, jotka olimme kaasojen kanssa koristelleet tulevalta anopilta saaduilla pitsinauhoilla kuumaliiman avulla (askartelusta lisää täällä.) Lasipurkkeihin sidottiin lisäksi muuallakin hääkoristelussa esiintyvää juuttinarua ja nimilappuina toimivat pahviset pakettikortit. Vaahtokarkkisydämet aseteltiin jalalliseen lasiseen tarjoiluastiaan. Karkit hankittiin ruotsinlaivalta ja osa Verkkokauppa.com:n myymälästä isoissa laatikoissa. Karkkikipoiksi valitsimme pahviset muffinssivuoat.



Halusin myös nimetä karkit uusiksi ja erityisen ällösöpöiksi. Meiltä löytyikin karkkibuffetista:

"Pippurista lempeä" - Turkinpippureita

"Englantilaiset ihastukset" - Englanninlakua

"Kuin sulaa suklaata käsissäsi" - Geishat

"Hedelmäiset halaukset" - TuttiFrutti-karkit

"Pus Pus" - Bis Bis -lakut

"Vaahtokarkki-unelma" - Vaahtokarkkeja

+ sydänvaahtokarkit



Karkkibuffet kaikessa yltiöromanttisuudessaan sidottiin osaksi häiden yleisilmettä valkoisella pöytäliinalla, kullanvärisellä Love-konfetilla sekä muutamilla eukalyptuksen oksilla. Pöydän etuosassa kurki vielä hempeä pitsiviiri, joka näkyy tuossa alimmassa kuvassa, jos tarkasti katsoo.

Tuleekoko teille karkkibuffetia? Onko muita, jotka vetävät sen överiksi nimeämisiä myöten? :D


Terkuin,

Ida

Kuvat: Anni Maria Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!