torstai 5. joulukuuta 2019

Kesäillan potrettikuvaus

Kesäisen hääpäivämme kääntyessä vähitellen iltaan ja ilman hieman jo jäähtyessä vetäydyimme kuvaajiemme kanssa vielä hetkeksi rantaan keskenämme. Halusimme ottaa vielä joitakin potrettikuvia hieman erilaisessa miljöössä verrattuna vihkimisen jälkeisiin potrettikuviin Arboretumin puistossa. 

Ennen tuota hetkeä oli hääjuhla kestänyt jo useampia tunteja ja tohinaa oli riittänyt. Olikin ihanaa ottaa pieni breikki ja vetää hetki henkeä - meinasin sanoa, että kahdestaan, koska muistan tuosta kuvaussessiosta vain Simon, en kuvaajia lainkaan! Ja niinpä kuvista tulikin niin luonnollisen oloisia, kun ei tarvinnut varsinaisesti poseerata - kunhan halailtiin ja pussailtiin ja juteltiin.


Suomessa ainakaan keskikesän häissä ei kannata asettaa tavoitteeksi kuvia, joissa auringonlasku värjää taivaan pastellisävyihin, ellei kuvaajien sitten ole tarkoitus olla häissä lähes pikkutunneille asti. Silti iltakuvauksessa valo on pehmeämpää ja tunnelmallisempaa. Myös videokuvaajamme Tapio sai tuosta illan kuvaushetkestä todella hyvää materiaalia hääelokuvaamme ja häätraileriimme, joka itse asiassa alkaakin pitkällä otoksella noista hetkistä rannalla.


Onneksi kuvaajamme olivat aikataulun suhteen joustavia, sillä iltakuvauksen alkaessa olimme aikataulusta jäljessä jo yli tunnin, ja sekä valo- että videokuvauksen olisi alunperin pitänyt jo päättyä ennen sen alkua. Saimme kuitenkin sovittua kuvausaikojen pidentämisestä - onneksi! Näin ollen saimme alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen muutamia otoksia myös loppuillan bileistä.

Illan valokuvaussessiota voin kyllä lämpimästi suositella kaikille! Mutta suosittelen myös sopimaan kuvaajien kanssa jo etukäteen hieman pidemmästä kuvausajasta - aikataulu kun helposti kaiken hauskan keskellä venyy!


Tuleeko teille toista potrettikuvausta hääpäivän aikana?


P.S. Tämän blogin banneri on myös tästä iltakuvauksesta!


Terkuin,

Ida

Kuvat: Anni Maria Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen mielelläni kommenttisi!