sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Kimpun heitto


Kun sukkanauha oli lennätetty ja seuraava avioituva mies valittu, oli aika kerätä sinkkutytöt koolle: olihan vuorossa kimpun heitto!

En raaskinut heittää varsinaista morsiuskimppuani, mutten toisaalta kokenut järkeväksi hankkia myöskään erillistä heittokimppua. Niinpä ilokseni (vähemmän leikkokukista välittävä) morsiusneitoni  Minna lupasi, että voisin heittää hänen kimppunsa loppuillasta.


Täytyy sanoa, että naisilla oli tällä kertaa selkeästi miehiä enemmän kilpailuviettiä, ja etupihalla vallitsikin jännittävä tunnelma juuri ennen h-hetkeä, kun naiset hakivat hyviä asemia pihalla. Haluatteko muuten saada ilmaisen vinkin? Sukkanauha lentää aina eturiviin - ja kimppu takariviin! Hoksattuani tämän moninaisissa häissä asiaa analysoituani, nappasin itsekin takarivissä kimpun ensimmäistä kertaa pari kuukautta ennen omia häitämme!

Näettekö punapäisen voittajamme? ;)
Kun naiset olivat valmiina, käännyin selin heihin päin, ja heitin varsin voimallisesti kimpun taakseni. 

Ja niin vain sen nappasi opiskelukaverini Noora mistäs muualta kuin TAKARIVISTÄ! Kuten kuvista näkee, voittaja oli hyvin onnellinen saavutuksestaan - niin kuin kuuluukin!


Omasta mielestäni kimpun heitto on ihan must! Onko saman- tai erimielisiä? Oletteko itse napanneet kimppua juuri ennen omia häitänne? ;)

Terkuin,

Ida

Kuvat: Anni Maria Photography

2 kommenttia:

  1. Mulle kimpun heitto oli kans ihan must! Mä taisin vaan olla vähän arka heittäjä, kun mun kimppu lensi häppäräppä eturiviin asti. Mutta vieritän tämän sisätilojen syyksi. En viitsinyt sisällä viskoa kimppua ihan sydämeni kyllyydestä, ettei kattolamput tule alas:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä selkeästi sisätilojen syy, koska jos heittää kovaa, kimppu varmaan myös osuisi kattoon ja hajoaisi totaalisesti :D

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!