tiistai 15. toukokuuta 2018

Koemeikki

Moi!

Viime lauantaina lähdimme Hotelli Punkaharjuun viettämään ystäviemme aurinkoista ja lämmintä hääjuhlaa. Tämän kunniaksi päätin varata oman hääkoemeikkini myös tuolle aamulle - kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Ennen (ilman meikkiä)
Aamulla herätys oli jo klo 5.50, sillä Punkaharjulle on Tampereelta melko pitkä matka ja häät alkoivat klo 15. Koemeikkiin olin varannut ajan klo 8.00. Tätä ennen piti vielä laittaa hiukset juhlakuntoon, joten aikaa ei ollut hukattavaksi. Hyvää harjoittelua tuo aamuherätys sinänsä, sillä hääaamuna meikkaajan ja kampaajan tuoleissa tulen olemaan vielä paljon aikaisemmin... jaiks.

(Edeltävänä päivänä olin käynyt kokeeksi suihkurusketuksessa eräässä kauneushoitolassa, jossa en ole aiemmin käynyt. Minulla on ollut suihkurusketuksia aiemminkin, mutta tällä kertaa tulos ei vastannut odotuksiani... Periaatteessa onni on se, että testasin tuon paikan suihkurusketuksen ennalta, enkä mennyt sinne vasta häitä edeltävästi, mutta joka tapauksessa väri oli tuona juhla-aamuna sekä liian tumma että epätasainen. 

Kirjoitan myöhemmin postauksen siitä, minkä ratkaisun meikkaajani keksi rusketusongelmaani, ja esittelen teille myös erään ihanan uutuustuotteen! Ensin minun vaan tulee odottaa, että tämä edeltävä rusketus katoaa...)

Hääkampaukset ja -meikit sekä itselleni, että kaikille hääseurueemme naisille olen varannut GloHair Tampellaan. Valitsin ison, useamman työntekijän kampaamon, jotta koko porukka saisi häälookin kuntoon samassa paikassa ja lyhyessä ajassa. GloHairin meikkaaja-maskeeraaja ja kynsimuotoilija Tiia Nummi ilmoittautui heti alkuun yhteyshenkilökseni, ja järjesteli meille tarkan aikataulun hääaamulle siitä, kenelle/mihin aikaan/kuka tekee mitäkin niin, että olemme klo 10 mennessä valmiita koko porukka. Ihan mahtavaa, kun ei tarvinnut itse alkaa pähkäillä aikataulutusta sen tarkemmin!


Olo oli jännittynyt, sillä en ole koskaan aiemmin käynyt meikattavana - uskokaa tai älkää!

Häämeikikseni haluan tumman silmämeikin ja vastaavasti vaaleamman huulimeikin. Tällaista meikkaajani Tiia sitten lähti toteuttamaan. Aivan tismalleen häämeikkiäni vastaavaa meikkiä ei toki "upean rusketukseni" vuoksi voitu nyt tehdä, mutta pitkälti sellainen kuitenkin. Lopputulos oli mielestäni ihana!

Jälkeen (meikattuna). Häämeikkiin silmät haluan vielä astetta tummemmaksi ja huulet vaaleammaksi.

Tiia kertoi, että valokuvat "häivyttävät" häämeikistä noin 20% pois. Muutenkin hääparia katsotaan hääpäivän aikana enemmän jonkinlaisen etäisyyden päästä kun aivan läheltä, joten riittävän vahva meikki on yleensä suositeltava.


Meikki oli valmis hieman vajaan tunnin kuluttua, ja lähdimme ajamaan kohti Punkaharjua.

Ja arvatkaapa mitä!
Sain näissä häissä elämäni ensimmäisen kerran morsiamen heittokimpun!!!
Kenties kimpun taika on todellinen, ja olenkin häävieraista seuraavana menossa naimisiin ;)

Kippis! Napue GT. 

Onko muita jo koemeikissä käyneitä - olitteko tyytyväisiä lopputulokseen? Aikooko joku rohkea jättää koemeikin välistä? Onko teillä epäonnistuneita kokemuksia joistakin koeversiosta?

Terkuin,

Ida


8 kommenttia:

  1. Oi mikä kaunotar! :) Minut on meikattu vain kerran aiemmin, wanhojen tansseissa. Silloin kylän ainoa meikkaaja laittoi suunnilleen kaikki tanssijat, ja suunnilleen kaikki olivat pettyneitä meikkeihinsä. Kaikki tytöt meikattiin samalla tavalla ja tosi pliisusti. Laitan itse arkena enemmän ripsaria kuin mitä meikkaaja minulle silloin laittoi! Aion siis todellakin käydä koemeikissä ennen häitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Mua naurattaa tää sun kertomus Wanhojen tansseista :D Kyllä se antaa sielunrauhaa, kun tietää, millaista lookia olisi luvassa sitten hääpäivänä. Hääpäivälle ei halua jättää kyllä mitään ylimääräistä epävarmuustekijää!

      Poista
  2. Kaunis meikki ja kampaus! <3
    Minulla on koemeikki tulossa vasta aika myöhään kun koulun takia jouduttiin siirtämään...en kyllä ikinä uskaltaisi jättää koemeikki + kampausta välistä :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mieltä siitä, että näin tärkeänä päivänä ei halua jättää omaan ulkonäköön liittyviä asioita testaamatta etukäteen! Kaiken pitää olla viimeisen päälle kunnossa h-hetkellä! Minulla on kampaus vasta kesäkuun alussa ja en vieläkään ole tehnyt päätöksiä sen suhteen :|

      Poista
  3. Kaunis lopputulos kyllä rusketusepisodista huolimatta :) Itselläni on juuri nyt hääpäivän meikkaaja-kampaaja hakusessa. Ehdottomasti haluan kyllä koemeikin ja kampauksen mieluiten hyvissä ajoin, että pahimmassa tapauksessa ehtii vielä tehdä plan B:n jos meikki tai kampaus olisikin aivan katastrooffi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiotkl varata sellaisesta paikasta, että esim. kaasot tulisivat samaan paikkaan aamulla? :) onko sinulla selkeä visio sekä kampauksesta että meikistä jo olemassa?

      Poista
    2. Joo olisi kyllä kätevintä, että kaasot laitettaisiin samassa paikassa, todennäköisesti siis kampaaja-meikkaaja tulisi hotellihuoneeseen, jossa yövymme kaasojen kanssa häitä edeltävän yön :) Kampauksen suhteen olen vielä aika hukassa, mutta meikkiin haluaisin hieman vahvemman silmämeikin, jossa olisi kultaisia tai pronssisia sävyjä. Huulimeikin sävystä en ole varma, mutta toivon, että meikkaaja osaisi loihtia mahdollisimman pysyvän tuloksen, sillä itselläni lähtee usein jonkin ajan kuluttua kuivumaan huulet sen verran, että varsinkin monet mattahuulipunat menevät epäsiistin näköisiksi :/

      Poista
    3. Tuohon koemeikkiin minun huulet meikattiin pelkällä huultenrajauskynällä! Se oli aivan ällistyttävän kestävä! Söin ja join ja pussailin illan aikana enkä kertaakaan joutunut lisäämään huulimeikkiä! Oi tuo kuuöostaa hyvältä, että kampaaja-meikkaaja tulisi teidän luokse aamulla. Meitä on 10 hengen tiimi tosiaan niin tällainen ei meillä ajallisesti olisi mahdollista :)

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!