maanantai 18. syyskuuta 2017

The Häätapahtuma LOVE ME DO

Helei!

Sain iloisen yllätyksen viikonlopun alkuun, kun sain kutsun syksyn Love me do:n häämessujen Hääblogimiittiin!



Love me do -häämessut järjestetään jälleen Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 7.10.2017 klo 10 alkaen. Itse en ole koskaan aiemmin näillä messuilla käynyt ja itse olin siinä uskossa, että seuraavia häämessuja saa odottaa ainakin lumen tuloon asti!

Tiesitkö muuten, että nämä häämessut ovat pääsyliputtomat!?

Vaikka meilläkin on monia "isoja" asioita jo lyöty lukkoon häiden suhteen (juhlapaikka, catering, kuvaajat, häämatka...) on kuitenkin paljon asioita vielä päättämättä ja varaamatta, ja sen vuoksi lähdenkin innoissani hakemaan inspiraatiota Love me do:sta.

Ennen kaikkea haluan päästä katsastamaan koruliikkeiden standeja, ja päästä sovittelemaan erilaisia vihkisormuskandidaatteja kihlasormuksen kaveriksi! Mm. Sandbergin sekä Annette Tillanderin sormuksia olen netistä kuolannut jo pitkään (mm. täällä), enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan tarjontaan ja hypistelemään katselemiani sormuksia livenä. Kihlasormukseni on Kultajousen Story of love -mallistosta, joten haluan katsastaa myös Kultajousen ständiltä, löytyisikö sopiva pari samasta mallistosta. Myös useampia muita koruliikkeitä on paikalla edustamassa!

Odotan myös innoissani häämuotinäytöksiä, sillä hääpuku ja ylipäätään morsiuslook ovat asioita, joiden suhteen olen vielä aikalailla tuuliajolla. Hääpuvusta minulla kyllä on mielessäni jo jotakin suuntaa-antavaa hahmotelmaa, mutta esim. kampauksen ja häämeikin suhteen etsin vielä inspiraatiota! Sulhasen lookin suhteen lähden myös katsastamaan erilaisia vaihtoehtoja, vaikka päätöksen vaatetuksestaan häissämme S saa toki tehdä itse!


Onko täällä muuten muita "muotinäytöshulluja"? Säihkyviä ja vilkkuvia valoja, hyvää musiikkia isolla volyymilla, kauniita ihmisiä kauniissa vaatteissa lavalla, ja vielä kun skumppalasi itsellä kädessä...! Kyllä muut muotinäytösfriikit ymmärtää ;D

Hääkimppuhaaveista kirjoitinkin jo päivityksen aiemmin tänne, mutta täytyy todeta, etten vieläkään ole löytänyt sopivaa floristia häihimme. Love me do -messuilla on mukana myös kukkakauppoja tutustuttavaksi. Hääkukatkin voi näköjään nykyään tilata helposti "palvelupakettina", joita tarjoaa mm. Penttala Floral Design (jolla näyttäisi olevan juuri sellaisia "villejä" hääkimppuja, joita olen ihaillut!)

Kuva: Penttala Floral Design
Ilokseni huomasin, että myös hääkutsujen suhteen tulee messuilta saamaan vinkkiä. Olen jo selaillut useampia juhlapaperistoja myyviä nettikauppoja, mutten vielä ole löytänyt juuri sellaisia kutsutyyppejä, jotka sopisivat meidän teemaan. Love me do:ssa on mukana mm. Supi Design, jolta ainakin löytyy todella persoonallisia ja hienoja malleja tutustuttavaksi!

En myöskään pane pahakseni päästä muiden tulevan kesän morsianten kanssa keskustelemaan häistä. Hääjuttujen suhteen on vähän sama juttu kun raskausjuttujen: kun se itselle on ajankohtaista, niistä jaksaisi höpistä vaikka kellon ympäri, mutta sitten kun taas ei... no, tsemppiä siskoilleni ja kaasoilleni jatkoon!


Että tällaista kivaa on luvassa jo ensi kuussa! Tällä kertaa pääsen ehkä jopa ihan oikeasti tutustumaan tarjontaan, kun viimeksi toisilla häämessuilla meillä oli poitsu (ja siinä vaiheessa vielä diagnosoimaton korvatulehdus) matkassa, ja reissu ja messukokemus olivat sen mukaisia...

Onko muita lähtijöitä? :)


Terkuin,

Ida

Kuvat: lovemedo.fi

4 kommenttia:

  1. Blogimiitissä nähdään! :) Ja lupaan jaksaa höpöttää hääasioista ihan hela dagen! :D Mikä on tietysi häämessuilla aika luonnollista. Kiva kyllä päästä messuilemaan! Siellä on valtavasti näyteilleasettajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kivaa, sinäkin tulossa! :) Siellä nähdään! ;)

      Poista
  2. Nähdään messuilla! :) Kivaa tavata muita blogaajia!

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!