sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Turvallinen ja kaunis rusketus häihin

Moi!

Kuulun siihen kategoriaan, jotka häikäisevät ihonsa valkoisuudella ympäri vuoden. Lisäksi liikaa UV-säteilyn vaikutuksista opiskelleena en halua ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa. Ja mikäli näin tekisinkin, saisin vain ihoni poltettua. Valkoisen hääpuvun kanssa hieman päivettynyt iho on kuitenkin todella kaunis, joten jotakin pitää keksiä!

Kävin testaamassa suihkurusketusta, jonka jälkeen totesin, että sitä en tule häihin ottamaan. Vaikka suihkurusketus on ihan kiva hätäratkaisu, se jättää väkisinkin tummia laikkuja ainakin joihinkin osiin kroppaa. Ne taas eivät ole kovinkaan kauniita!

Sulhasen somissa käsissä x)
Vihjasin koemeikki -postauksessani, että meikkaajani esitteli minulle ratkaisun siihen, kuinka olla hääpäivänä päivettynyt ilman UV-säteilyä sekä olematta liian ruskea ja/tai laikukas. Sain testattavakseni juuri Suomeen tulleen tuotteen, nimeltä Crissa Sweden Get Brush Tan -rusketussuihke!


Ennen - ilman mitään meikkiä.
Ns. tavallisten itseruskettavien voiteiden tai spray-suihkeiden levitys ei ole ihan helppoa. Uskon, että jokaisella meillä on omat kauhutarinamme niistä. Varsinkaan kasvoille en ole löytänyt sopivaa rusketustuotetta vuosien varrella. Nyt kuitenkin lähdin rohkeasti testailemaan meikkaaja-Tiian suosittelemaan Crissa Sweden -suihketta. Ihmettelin, miksen ole koskaan aiemmin siitä kuullut, mutta Tiia kertoi sen tulleen Suomen markkinoille vasta aivan äskettäin, ja tästä syystä tuote ei ehtinyt mukaan alkuvuoden häämessuillekaan.

Heti levityksen jälkeen ulkona
MUTTA ONNEKSI SAIN SEN NYT KÄSIINI, SILLÄ TÄMÄ TUOTE ON IHANA.

Se on oikeasti. Ensin rusketettavalle iholle tulee levittää kosteuttava voide tai öljy. Sen jälkeen rusketussuihke levitetään mukana tulevalla siveltimellä siten, että aine suihkutetaan ensin siveltimeen, jolla sitten pyörivin liikkeiden se sivellään iholle. Se tuntuu ihanalta, se tuoksuu ihanalta, ja se myös levittyy tasaisesti. "Innokas" sulhanen pääsi mukaan tähän projektiin, ja sai kunnian sutia brunaa pintaani. Ja taisi hän kyllä innostua siitä vähän itsekin. Siis siitä tuotteesta... :D Tämä tuote sopii meinaan myös miehille!

Heti levityksen jälkeen sisällä
Jos haluat esim. kesäjuhliin päivettyneen ihon, kannattaa Crissa Sweden -rusketussuihke levittää juhlia edeltävänä iltana, ja se syvenee kestäväksi päivetykseksi n. 6 tunnin kuluessa. Sen voi kuitenkin levittää myös vasta juhla-aamuna meikkauksen yhteydessä. Rusketussuihkeen tuoksu on aluksi ihana, eikä lainkaan "rusketusainetyyppinen", mutta tuoksu muuttui iholla muutamien tuntien kuluessa, ja mielestäni tunnistin siinä lopuksi sitä "rusketusainetuoksua" kuitenkin. Tästä syystä suosittelisin sitä edellisenä iltana levittämistä, sillä suihkun jälkeen sitä imelää tuoksua ei esiintynyt enää lainkaan.

Seuraavana päivänä - treenin jälkeen

Jos kiinnostuit, katso lisätietoa Instagramista crissaswedenofficial tai crissasweden_finland. Sieltä löytyy myös ohjevideioita tuotteen käyttöön.


Crissa Sweden -rusketussuihketta on myynnissä mm. Glohairin Tiia Nummella.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Glohairin meikkaaja Tiia Nummen kanssa, kiitos! :)

Oletteko kokeilleet tätä tuotetta?
Aiotteko käyttää jotain rusketustuotetta ennen hääpäivää vai kuulutteko niihin onnellisiin, jotka ruskettuvat vain nähdessään auringon? :)

Terkuin,

Ida

2 kommenttia:

  1. Mä en rusketu millään. Kun olin töissä Aurinkomatkoilla ja ympäri vuoden ulkomailla, sain kehitettyä itselleni ihanan päivetyksen, mutta se vaati hyvin pitkän, perusteellisen ja kärsivällisen monen kuukauden työn. Siihen ei ole tämä kesänä todellakaan aikaa, joten aion turvautua itseruskettaviin tuotteisiin. Pitää kyllä testata ne ennen juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mä aina kateellisena katselen matkaoppaiden rusketuksia! <3 mulla ei myöskään oo aikaa makoilla auringossa enkä kyllä uskaltaisikaan! Se rusketusaineen haju on muodostunut sulhaselle jo kammoksi :D siksikin hyvä olla ajoissa liikkeellä ja toki puku myös pysyy valkoisena tällöin!

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!