keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Hääblogipäivä - TS-salonki ja Glitternisti ja Askarelli

Moi!

Syömisen jälkeen oli vuorossa ihania kauneusjuttuja. Suuntasin ensimmäiseksi Kirjastobaariin TS-salongin pikakampaamoon! TS-Salonki Pursalta Sini ja TS-Salonki Runskilta Tanja tulivat taikomaan pikakampauksia meille ja samalla antamaan vinkkejä hääkampauksien suhteen.



Me oletimme, että pikakampaukset ovat yhtäkuin jokin letti tai muuta pikaista ja yksinkertaista, mutta mitä vielä - saimme ihan kunnon kampaukset!

Itse en vieläkään tiedä, millaisen hääkampauksen haluaisin. Sain vinkiksi harkita jotakin sellaista, missä hiukset olisivat ainakin osittain kiinni kampauksen pysyvyyden kannalta, mutta enpä tiedä... :) Ainakaan en päädy perinteiseen nutturaan. Koekampauksen olen sopinut vasta kesäkuulle, joten miettimisaikaa on vielä!


Seuraavaksi suuntasin Askarellin askartelupisteelle, jossa oli paljon erilaisia askartelutarvikkeita esimerkiksi erilaisten hääkutsujen testiaskarteluja varten. Nykyään erilaiset sinetit ovat tosi in, ja myös sinetin tekoa oli mahdollisuus päästä testailemaan. Lopulta askartelin Simon kummitytölle synttärikortin.



Seuraavaksi kaipasin jotakin säihkettä, ja siirryin Glitternistin käsittelyyn. Iltalookkini siis viimeisteli Glitternistin ihana glittermeikki!




Jos glitterit houkuttelevat, niin kuulepa tätä! Hääblogipäivään osallistuneiden blogien lukijoille on tarjolla alekoodi Glitternistille. Koodilla HÄÄNISTI, saa yli 20€:n tilauksista -25% (koodi voimassa 30.6. saakka). Lisäksi koodilla GSPOT saa aina toimituksen ilmaiseksi yli 20€:n tilauksiin.


Hääblogipäivä ei suinkaan ollut vielä tässä, joten jatkoa seuraa jälleen... ;)


Terkuin,

Ida

3 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hyvä että olet jakanut päivän näin moneen merkintään, mun piti lisätä blogimerkintään muutaman kuva, kun näitä tuli niin paljon vielä merkinnän jälkeen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sun glitter-kuva on niin ihana että voisin kehystää sen seinälle :’D! Oli kyllä paljon ihania kuvia ja valinnanvaikeus iskee kun niitä postauksiin laittaa!

      Poista
  2. Apua! xD On se kuvana kyllä onnistunut. :)
    Oli kyllä tosi vaikeaa valita mitkä kuvat laittaa, varsinkin kun vaan yhden merkinnän teki. :/

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!