sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Hääblogipäivä - HiMO Club & Emmi's Dance ♥

Moi!

Eilen oli oikeasti niin ihana päivä, että tänäänkin on hymyilyttänyt koko päivän!
Nimittäin ensimmäinen hääblogipäivä!

Aamulla kello soitti tosin vähän liian aikaisin, sillä Helsingissä oltiin sovittu treffit Rautatieasemalle jo klo 11. Lapsimessujen vuoksi Tampere-Helsinki -välin junat olivat tupaten täynnä, mutta onneksi Extra-luokasta löytyi vielä muutama vapaa paikka, ja mahduin kyytiin. Matka sujui päivää jännityksellä odottaen, ja aikani kuluksi tein Spotify:hin hääsoittolistoja (tässä vaiheessa häiden jo häämöttäessä lähitulevaisuudessa kaikki liikenevä aika kannattaa hyötykäyttää!)

Perillä tapasin muita hääbloggareita, ja lähdimme kohti HiMO Club - tanssistudiota, jossa meitä odotti Emmi's Dancen Emmi valmiina pitämään meille tanssitunnin. Lajina oli meille kaikille jotakin to-del-la-kin uutta, nimittäin TWERKKAUSTA.

How low can you go?
Pakko sanoa, että olin alustavasti kauhuissani ja todellakin epämukavuusalueellani. Onneksi kaikki muut olivat samaa mieltä! Mutta Emmi oli niin välitön ja hauska tyyppi, että jännitys karisi jo lämmittelyiden aikana ja meillä oli aivan älyttömän hauskaa! Kävimme läpi twerkkauksen alkeet ja teimme vähän koreografiaakin. Vatsalihakset tuli kipeäksi paitsi sheikkauksesta, myös nauramisesta!


Tanssitunti, ja etenkin twerkkaus, on kyllä huippu idea esimerkiksi polttareihin. Kun kaikki ovat uuden äärellä, yhdistää se porukkaa mukavasti! Emmi kertoi, että esim. twerkkaustunti on todellinen jäänmurtaja esimerkiksi polttareissa, jossa kaikki eivät tunne toisiaan ennalta - hauskan tunnin jälkeen on helpompi lähteä porukalla jatkamaan päivän muihin aktiviteetteihin, kun takana on jo yhteinen uusi kokemus! Meidän tanssitunnin jälkeen tulikin polttariporukka heti seuraavalle tunnille!

Seuraavaksi pidimme suihku- ja ehostushetken, ja jatkoimme matkaa kohti seuraavaa etappia, josta kerron pian lisää!

Kiitos paljon HiMO Club ja Emmi's Dance <3

Kuvat: valoisiakuvia.fi

Terkuin,

Ida

2 kommenttia:

  1. Emmi oli kyllä tosi kannustava ja hyvä ohjaaja!
    Mulla ei tullut vatsa yhtään kipeäksi mutta reidet tuli xD

    VastaaPoista
  2. Mulla oli kans (ja on itse asiassa edelleen vähän) takareidet ihan jumissa. :D

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommenttisi!