lauantai 24. maaliskuuta 2018

Vihkisormus

Ihanaa lauantaipäivää!!!


Olen aivan innoissani!

Olen nimittäin saanut vihdoin kotiutettua sen.
Vihkisormukseni.

Vihkisormuksen löytäminen ei ollut mitenkään yksinkertainen ja nopea prosessi - ei ainakaan minun kohdallani! Ensimmäisen kerran käsittelin aihetta jo reilu vuosi sitten, kun kartoitin erilaisia vaihtoehtoja täällä.


Vuoden mittaan kypsyttelin ajatusta siitä, millainen olisi juuri minun vihkisormukseni. En oikein osannut sanoa, mitä varsinaisesti etsin, sillä halusin toisaalta klassisen kauniin rivisormuksen, mutta toisaalta kaipasin siihen jotakin twistiä!


Sitten koitti Mennään naimisiin -häämessut tammikuussa!
Ajatustyö sikseen ja tarjontaa tutkailemaan. Sovituskuvia löytyy täältä.

Ja niin vain kävi, että löysin lopulta juuri sen unelmieni vihkisormuksen.

Sormus on Alexander Tillanderin. A. Tillanderin Myymälä sijaitsee Aleksanterinkadulla Helsingin keskustassa. Koska me asumme Tampereella, ei sormuksen nouto kaiverruksen ja pienennyksen jälkeen ollut ihan itsestään selvää. Näin ollen jouduin odottamaan sormukseni kotiuttamista vielä (raastavan) pitkään! Viime viikolla olin kuitenkin koulutusmatkalla Helsingissä, joten pääsin vihdoinkin noutamaan aarteeni.

Vihkisormukseni on valkokultainen ja siinä on yhteensä 9 timanttia. Yhdessä kihlasormukseni kanssa timantteja on täysi 10! Vihkisormukseni on tavallaan rivisormus, mutta on muodoltaan tiaramainen ja mielestäni tyttömäisempi kuin klassinen rivisormus. Ja se on juuri se the twist!


Kurkkasin sormustani nyt muutamat kuvat siitä ottaakseni, mutta pakkasin sen jo takaisin kaikkien pakettien sisään ja laitan sen suoraan laatikkoon odottamaan kesää. En halua, että sormus on näkyvillä tai soviteltavissani ennen häitä, jotta se tuntuisi entistä ihanammalta saada pitää sitä sitten eräänä heinäkuisena lauantaipäivänä ensimmäistä kertaa.


Vasta häiden jälkeen on luvassa kuvia siitä, millaisen kokonaisuuden kihla- ja vihkisormus rinnakkain muodostavat. Mielestäni ne ovat nimenomaan yhdessä parhaimmillaan.

Onko muita, jotka haluavat piilottaa vihkisormuksen itseltään ennen häitä, vai haluatteko mielummin sovitella ja hypistellä ja totutella uuteen sormukseen jo etukäteen?

Timantinkuvatsilmissä,

Ida


4 kommenttia:

  1. Todella kaunis sormus! Persoonallinen ja hieno, en malta odottaa kuvia millaiselta yhdistelmä näyttää!

    Itse en oikein tiedä haluanko piilotella vihkisormusta ennen häitä kun sitä ei nyt vielä ole xD Jos löytyy tosi ihana sormus niin en varmaan ihan kokonaan pysty olemaan hypistelemättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko vihkisormuksen suhteen runsaudenpula vai eikö sopivaa ole vielä tullut vastaan? :) Mä pakkasin sen takaisin kaikkiin niihin kolmeen pakettiin, joissa sen sain, joten en edes jaksaisi kuoria sitä esiin sieltä ainakaan kovin montaa kertaa x)

      Poista
    2. Ei ole tullut sopivaa vastaan. Ja muutama jotka olisin ottanut vaikka heti, menevät taas yli budjetin...

      Ovela taktiikka xD

      Poista

Kuulen mielelläni kommenttisi!